Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mikor mit lehet enni? (lent...

Mikor mit lehet enni? (lent bőven)

Figyelt kérdés
Mármint pl. gyümölcsöt mikor érdemes enni és abból is melyiket mikor, vagy tejtermékeket.Mert pl. azt hallottam h. a tejet a gyomor du.jobban meg tudja emészteni, vagy a gyümölcsöt inkább reggel,céklát inkább este stb.De összesítve hol találok erről infót?
2010. máj. 20. 14:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom hol találsz erről bővebb infót, én csak azt tudom, hogy pl. gyümölcsöt nem érdemes este fele fogyasztani, mert az reggelre erjedésnek indul. Meg nem célszerű zsíros kajákat fogyasztani este, mert attól nehezebb az elalvás. Viszont pl. a tej segít az elalvásban mert emeli a melatonin szintet. a sör is... :) A tej banán kombó nagyon jó elalvás előtt. Reggelire azért érdemes teljes kiőrlésű gabonát enni, mert a nap közben elfogyasztott zsír nem szívódik fel, viszont teltség érzetet biztosít. A gyümölcs azért is jobb nap közben, mert a fruktóz energiát ad, este azért se célszerű.
2010. máj. 20. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!