Nem tudok enni. Mit tegyek? Lehet pszichés okból?
Figyelt kérdés
Napok óta nem tudok enni, ahogy bármi ételre gondolok, hánynom kell, a napokban 9 kilót fogytam. Magánéletben összejött minden, és szerintem ez állhat a háttérben. Mit csináljak? Nem akarok éhen halni... :)
15/L
2011. nov. 23. 11:30
1/9 anonim válasza:
ezzel orvoshoz kéne fordulnod.legalább iszol eleget?mert kiszáradhatsz nagyon könnyen.és ha nem iszol,infúziót kell kapjál,ha semmi nem marad meg benned.ORVOS!a 9 kg nem egészséges,nagyon sok!
2/9 A kérdező kommentje:
Iszok, bár nem annyit, mint régebben. Múltkor voltam kórházban (nem ezzel), ott kezdődött ez az egész, ott nem mondtam erre semmit, csak persze azt, hogy egyek... De már ettől a szótól is rosszul vagyok.
2011. nov. 23. 11:49
3/9 anonim válasza:
Gondolj egy nagy tál spenótra. Ha szereted, akkor azért, ha nem szereted, akkor azért. Logikus, nem? :)
Teázz is, a gyümölcsteák, cukor nélkül, vagy kevés cukorral nekem meg szokták hozni az étvágyat.
4/9 anonim válasza:
A napokban 9 kilót? Na ne szivass.
5/9 A kérdező kommentje:
1 hete kb, nem szivatlak... 65-ről 56-ra. 176 centi magas vagyok.
2011. nov. 23. 12:40
6/9 anonim válasza:
gondolom még mindig nem mentél orvoshoz....csak nehogy valami nagyobb baj legyen,mert ez rohadt durva..
7/9 A kérdező kommentje:
Nem, még mindig nem mentem... :/
2011. nov. 24. 14:17
8/9 anonim válasza:
még mindig nem mentél orvoshoz?ha nem ,akkor nagyon buta vagy,már nem is haragudj!!!!Akkor mindek kérdezel itt,hogy "Mit tegyek?"??????????????????????
9/9 A kérdező kommentje:
Költői kérdés jelleg volt, de tegnap ráálltam a mérlegre, 59 kg vagyok.
2011. nov. 29. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!