Szerintetek ez csak szimplán pszichés eredetű? Hogy lehetne megoldani, lehetőleg hashajtó nélkül?
Nos, az a helyzet, hogy mióta koliban lakok (2éve), azóta 3-5 nap is eltelik két kakilás közben. Az előtt sem volt gyors anyagcserém, 2 naponta jártam nagydologra. Sajnos nem igazán tudok hozzászokni, hogy nem tudom magányban elvégezni a dolgom, mivel egy emeletre van egy közös vécé. Néha szoktam érezni ingert a 3-5 nap közben is, de általában elnyomom (most már egyre ritkábbak ezek az ingerek is). Viszont ha hazamegyek (2-3hetente) hétvégére, akkor majdnem mindig péntek este és szombat este is kakilok (sőt, van h vasárnap délben is).
Ezért is gondoltam, hogy pszichés alapú (no meg azért mert hiába váltottam rostdúsabb táplálkozásra, az sem hatott).
Szerintetek hogy tudnám megoldani ezt a helyzetet? Nem szeretném, ha később bajaim lennének belőle. Hashajtózni meg nem akarok minden héten, nem hinném, hogy az jót tenne.
Ne hashajtózz, de egy ánizs-menta teát megihatsz.
és csinálhatsz egy rítust belőle (ha már hajlamos vagy az ilyenre) így egy idő után már a az első korty elindítja a bélműködésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!