Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Endokrinológiára milyen okból...

Endokrinológiára milyen okból kifolyólag lehet elmenni?

Figyelt kérdés

Nekem az a problémám,hogy nagyon szőrös vagyok,sokkal jobban mint egy átlagos nő,a combom is,a hasam,hátam,mellem...és már nagyon zavaró.Már kamasz korom óta ez van,eddig megküzdöttem vele,de már annyira unom az állandó szőrtelenítést...más problémám nincs,csak ez.A menzeszem rendszeres,nem vagyok elhízva.Esetleg még az izzadás ami zavar,de anyukám is izzadós fajta,viszont rajta alig van 2 szál szőr.

Háziorvosomnak szégyellem elmondani,főleg hogy a rendelőben még rajta kivül 3-man ülnek,és annyira ciki ez.

18/L

2011. nov. 20. 19:58
 1/3 anonim ***** válasza:
pedig háziorvoshoz kell elmenned.
2011. nov. 20. 20:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Nyugodtan mondd el neki, ő tud beutalót írni neked endokrinológushoz. Szerintem hallanak ők ott a rendelőben cifrább dolgokat is, ne szégyelld elmondani:) Tégy meg mindent azért, hogy jól érezd magad a bőrödben, ehhez képest konzultálni egy dokival két aszisztens társaságában: semmiség:)
2011. nov. 20. 20:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha a háziorvostól félsz beutalót kérni, akkor még nőgyógyász is adhat. Mondjuk nekem még mindig a háziorvosom szimpatikusabb...:D

Hidd el nem fogja kérni, hogy bizonyítsd.

2011. nov. 20. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!