Egészségtelen mindig ugyanazokat a kajákat enni?
Én minden nap ugyanazt a reggelit eszem, majdnem mindig ugyanazt az ebédet eszem és mindig ugyanazt vacsorázom. Mert ezeket az ételeket szeretem, mást viszont nem. Nem egészségtelen ételek, leginkább zöldség-gyümölcs.
Ennek ellenére egészségtelen lehet mindig ugyanazt enni?
24F
Húst is kellene enni azért, én halálra unnám magam az ilyen monoton kajákkal, a hús nélkül egyszerűen meg hülyülnék.
egészségre talán még akkor lehet problémás ha a napi bevitel nincs meg mert akkor le lehet fogyni ugye és hajlamosak leszünk a betegségekkel szemben.
A változatosság gyönyörködtet. A szervezeted is hálás, ha nem mindig ugyanazt kapja. Nem gép, amibe csak meghatározott típusú olaj jó....
A vitaminok csak így vihetők be a szervezetbe megfelelő mennyiségben. A hústól nem lesz bajod, ha nem eszed. Az emésztőrendszered egyenesen fellélegzik:)
Igen, bár az, hogy sok zöldséget és gyümölcsöt eszel jó, de pl: B12-vitamin csak hús és tejtermékekben található, stb. Könnyebben kialakulhatnak hiánybetegségek.
És valószínű, hogy előbb utóbb rá fogsz unni azokra az étlekre.
Húst is eszek. Akkor leírom mit szoktam enni. Reggelire zabpelyhet főzök vízben és azt eszem gyümölccsel. Ebédre salátát humusszal és kevés csirkehússal. Vacsorára pedig salátát.
Mert én ezeket a kajákat szeretem, mást pedig nem nagyon. Na most ahogy olvasom ezekben elvileg megvan kb minden ami kell a szervezetnek.
Csak nem váltogatom a dolgokat. Én tényleg majdnem minden nap ugyanezt eszem.
Ebből lehet valami probléma?
De, régebben változatosabban ettem. Mostanában fogott el ez az egyhangú étkezés. Ma például mást ettem de már alig várom hogy holnap a szokásosat ebédelhessem.
Szerintem sem lehet jó ha mindig ugyanazt eszem, megpróbálom mostantól kicsit jobban változtatgatni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!