Hogyan, milyen ételekkel, mekkora adaggal tudnék hízni?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok 157 cm magas és 46 kg.. szerintem nagyon vékony vagyok..és csak egy kicsit szeretnék hízni..de nem tudom hogy hogyan tegyem??válaszokat köszönöm.2010. máj. 19. 13:37
1/2 anonim válasza:
Ne hizni akarj, hanem erösödni - erre edig a megoldás, hogy elkezdesz sportolni, a súlyod is fog töle nöni, meg egyszerüen formásabb leszel (mert szerintem nem az a baj, hogytúl kevés a súlyod, hanem túl kevés izom van rajtad.)
2/2 A kérdező kommentje:
sportolok!!!hetente 4x van táncom..van amikor egész naposak a táncpróbák..azéért lány létemre eléggé erős vagyok..legalábbis ezt tapasztaltam.. :))
2010. máj. 19. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!