Ez normális, most mi van?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon sokat eszek valamiért és nem tudom türtőztetni magamat, ha evésről van szó. És hát ettől a sok kajától meg is híztam egy kicsit, 4nap alatt fölszedtem 6,5kg-ot. Bármikor tudok enni bármennyit, és ez nagyon zavaró, mert hát lett egy "kis" hasam tőle. Miért van ez? Nagyon kérlek segítsetek, mert ettől a pár kilótól kihíztam a cuccaimat 4nap alatt, és ha elmegyek valahova mindig be kell húznom a hasamat, mert nagyon szégyellem. Még a családom előtt is! :S :( HELP ME!!!!2010. máj. 16. 18:27
12/14 A kérdező kommentje:
egész nap? egyek mellette valamit?
2010. máj. 16. 20:07
13/14 anonim válasza:
13 éves vagy, akkor azért zabálsz, mert erősen növésben vagy ;)...gyümölcsöt egyél, ha normál kajaidőn kívül zabálhatnékod van, de napi 5-6 étkezésre próbálj átállni
szénhidrát-dús reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora...sport sok, főleg most nyáron úszás, futás, bringázás...a sporttal elhasználod a pluszkalóriákat, és addig sem eszel ;)
menzeszed megjött már? ha még nem, én a helyedben készülnék rá, mert az is jön hamarosan, ha ennyire éhes vagy ;)
14/14 anonim válasza:
ja és ne szotyiz, mert pattanásos leszel tőle - esetleg kis aszalt gyümi (egy két szem, vagy dió)...és nézd meg, eszel-e elég szénhidrátot: [link]
+ mérd meg milyen magas vagy, mert valószínűleg nőttél is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!