Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez normális, most mi van?

Ez normális, most mi van?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon sokat eszek valamiért és nem tudom türtőztetni magamat, ha evésről van szó. És hát ettől a sok kajától meg is híztam egy kicsit, 4nap alatt fölszedtem 6,5kg-ot. Bármikor tudok enni bármennyit, és ez nagyon zavaró, mert hát lett egy "kis" hasam tőle. Miért van ez? Nagyon kérlek segítsetek, mert ettől a pár kilótól kihíztam a cuccaimat 4nap alatt, és ha elmegyek valahova mindig be kell húznom a hasamat, mert nagyon szégyellem. Még a családom előtt is! :S :( HELP ME!!!!
2010. máj. 16. 18:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nem ehetünk kevesebbet helyetted.

Foglald le magad vmivel mert gurulin fogsz.

2010. máj. 16. 18:34
 2/14 anonim ***** válasza:
*gurulni
2010. máj. 16. 18:34
 3/14 A kérdező kommentje:
Egy héten 4x sportolok, de még ez is kevés, pedig nagyon sokat sportolok! Olyan, mintha csak zabálnék állandóan!
2010. máj. 16. 18:36
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nem ismerlek, nem lehet hogy előtte koplaltattad magadat, és kimerültek az energiatartalékaid, és hírtelen rádjött a falánkság, mert a szervezeted ennivalóért kiált. Inkább egyél naponta többször kevesebbet.
2010. máj. 16. 18:36
 5/14 anonim válasza:
anyagcsere probléma lehet, egyél sok gyümölcsöt, zöldséget: a vitaminok helyrerázhatják az anyagcserédet
2010. máj. 16. 18:37
 6/14 anonim ***** válasza:
jézusom, én összetenném a két kezem, ha négy nap alatt most híznék ennyit. :O
2010. máj. 16. 18:39
 7/14 anonim ***** válasza:
terhességi tesztet csináltál?
2010. máj. 16. 19:18
 8/14 A kérdező kommentje:
nem vagyok terhes, fiatal vagyok nagyon, de az előző válaszokat nagyon köszönöm és enni fogok sok gyümit!!
2010. máj. 16. 19:24
 9/14 anonim ***** válasza:
mennyire vagy fiatal? növésben vagy még? mi a napi étrended? terhesség csak akkor kizárt, ha nem élsz nemi életet....
2010. máj. 16. 19:27
 10/14 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok, szendvicset eszek reggelire és normál adagokat, de napközben telezabálom magamat mindennel és egy fél kiló se megy le rólam! Csak föl megy a súlyom, le nem!!!
2010. máj. 16. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!