Ez normális jelenség 16 éves korban?
Van egy haverom, aki már 16 éves, de vedeli a tejet, mint az állat. Mindennap megiszik 2 litert, és egy napot nem bír ki anélkül, hogy ne igyon tejet...
Lehet, hogy valamiből nagy hiány van a szervezetében???
Meg én azt hallottam, hogy a tejet csak gyerekkorban érdemes fogyasztani, mert idősebb korban már csak megkavarja a beleket...
én is nagyon szeretem a tejet, ha van itthon dobozzal általában mindig kiittam, de most rátértem hogy 2deciket iszok reggel este és így gazdaságosabb meg nem is sok egyszerre
17/f
elég nagy tévhit hogy a tej ártalmas... én is ittam régen, meg most is iszom, nem napi 2 litert, de litert igen...
itt egy cikk a tejről és a tévhitekről... az előző barátnőm is szentül meg volt győződve hogy felnőtteknek a tej ártalmas... hülyével nem állok le vitatkozni róla,mert hát így is nekem lett igazam :)
most akartam én is meginni egy liter tejet. tegnap 2 liter kakaót ittam meg. (mizot)
szeretem a tejet, nics ezzel semmi gond szerintem
14F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!