Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez normális jelenség még?

Ez normális jelenség még?

Figyelt kérdés
Ha hirtelen ébredek, pl. felriadok valami zajra, akkor a szívem nem pusztán gyorsan dobog, mint egy átlagos ijedtségnél, hanem lassan és hatalmasokat lök. Úgy odanyomódik a szegycsontomnak, hogy kifejezetten kellemetlen, vontatott érzés, és egy-két percig is eltart ez a jelenség. Mintha összegyűlne az energiája, hogy nem gyorsan ver, hanem iszonyú nagyokat odaüt.
2011. jún. 28. 11:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Orvos tudja a választ. Szívultrahangot kellene csináltatnod.
2011. jún. 28. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Pont úgy, mint amikor valaki vagy valami hirtelen rádijeszt. A jelenség teljesen normális, ezzel nem kell még orvoshoz rohanni. Olyan van, hogy ha valakinek nincsenek rendben az idegei, könnyebben előfordul ez vele. Ebben az esetben is az idegállapottal kellhet foglalkozni, azzal is csak komolyabb esetben. Azt úgyis tudod magadról, ha baj van ilyen téren.
2011. aug. 6. 13:36
 3/4 anonim ***** válasza:
nem
2011. aug. 6. 15:27
 4/4 Salx Narval ***** válasza:
Nevetni fogtok, mert én is ezt tettem, amikor a doki, ugyanezzel a panasszal a fülészetre küldött.Kitisztították a belső füljáratokat és megszűntek a felriadást követő szívfelpörgéseim.Természetesen nem mondom, hogy a kérdezőnél is ez a helyzet, de gondoltam leírom.
2011. aug. 6. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!