Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy tudom formálni a testem?

Hogy tudom formálni a testem?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, és 80kg-ról fogytam 53kg-ra. 165 cm vagyok. A fogyás 1-2 év alatt történt, szóval nem gyorsan. Viszont még így sem olyan az alakom, mint amilyennek szeretném, mert a bőröm lóg és löttyedtnek látom és érzem magam. Leginkább az alhasam zavar. Próbálok rendszeresen mozogni, ha mást nem is, napi 20-30 percet, de ha tehetem, 1 órát szoktam. Ugrókötél, fekvőtámasz, lábemelések. Futni nem szeretek. Volt egy idő, amikor rengeteg felülést/hasprést csináltam, és éreztem, hogy a "löttyedt" réteg alatt ott keményedik a hasizom, de nem láttam értelmét folytatni, mert gondolom a plöttyedtség és a maradék zsírrétek miatt nem alakítana rajta túl sokat.

Szerintetek lehetséges egyáltalán a feszesítés? Ha igen, hogy?

Előre is köszi a válaszokat

2017. máj. 16. 21:10
 1/3 anonim válasza:
Szerintem pedig a haspréssel és a hasonló gyakorlatokkal nagyon szép eredményt lehet elérni.Ezen felül ha van időd,járj Pilatesre.Nagyon megmozgat,és elképesztően hatásos.
2017. máj. 16. 21:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia, hasonló problémával kűzdöttem én 72 kilórol fogytam le 54re. 168 centi vagyok. Én sem voltam megelégedve az alakommal mikor lefogytam. Nekem is az alhasam zavart/zavar a legjobban ott volt kitágulva eléggé a bőr. Én a problémát zumbázással orvosoltam. Nagyon megmozgat mindenhol és rettentően feszesít! De ne várd máról holnapra az eredményt nekem 2 év kemény zumbázás után lett olyan alakom amilyet szerettem volna! Ne lepődj meg, ha elkezdesz feszesíteni bizony a mérleg elkezd felfelé menni. Mikor elkezdtem a zumbázást 54 voltam, most közel 60 vagyok DE! Vékonyabb vagyok mint 54 kilóssan és sokkal feszesebb, izmosabb! Én is nagyon lassan kezdtem el feszesedni ez sajnos hosszadalmas folyamat és sok kitartás kell mellé.
2017. máj. 17. 10:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor már csak a kitartásomon kell dolgozni. :) Megfogadom az eddigi tanácsokat!
2017. máj. 17. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!