Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Egy-két hónap alatt feltudok...

Egy-két hónap alatt feltudok szedni tíz kilogrammot?

Figyelt kérdés
49 kiló vagyok, nincs semmiféle betegségem és 179 centiméter. Voltam kivizsgáláson és pusztán ilyen az alkatom. Nem sokat ettem mostanában, nem nagyon volt étvágyam. Annyira szeretnék hízni és ezért három napja egyfolytában eszem. Most is ahogy ezt írom. Nem jó anyagi helyzetben van a családom és nem igazán telik étrendkiegeszitokre es konditeremre. Mondjuk en mar annak is örülnék ha hajba szednem fel azt a 10kilót, mert mivel rossz a fizikumom igy nem is nagyon birom a kondit, mivel gyenge vagyok hozza. Valami javaslat? Nem birok igy élni. Nem sajnaltatni akarom magamat, csak sokan leneznek a testsulyom miatt es a lányoknak sem tetszem igy. Trollok kimeljenek, mert van eleg bajom anélkül is, hogy itt is szekáljanak. 17/f

2017. máj. 15. 09:50
 1/6 A kérdező kommentje:
A nem evést annyival tudom megmagyarázni, hogy az idegességtől nem csúszott le a kaja. De most változtatni akarok mert ez igy nem mehet tovabb:)
2017. máj. 15. 10:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem tenne jót ekkora súlygyarapodás ilyen rövid idő alatt meg ehhez gyógyszer kellene ne akard. Nem kell feltétlenül kondibérlet, itt a jó idő kb már minden városban van szabadtéri kondipark oda kimehetsz tök ingyenes. Vagy tölts le a fegyencedzés c könyvet azt otthon is tudod csinálni.
2017. máj. 15. 10:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem nagyon tud izgatni az, hogy egészségtelen. Őszintén szólva lesz@rom, hogy mik a következményei. Gyógyszert is hajlandó lennék szedni. Az edzés szinte kizárt a fizikumom miatt. Ilyen kevés izomzattal hamar elfaradok, de most azt is elkezdem. Nincs választási lehetőségem. Hizok, vagy továbbra is tűröm, hogy a nalam erősebbek bántanak a súlyom miatt. Kizárt, hogy birom tovabb igy.. Mar kisszaros korom óta tűrök. :(
2017. máj. 15. 10:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Aki harmatgyenge és erősödni akar, az is edz, ez nem kifogás. Én egy fekvőtámaszt nem tudok csinálni egy év edzés után (jó, nem hasra koncentráltam, arra is edzek, de nulla fejlődés), de edzek. A súlyok még most is aprók, de növekednek. Csinálni kell. Elbírsz fél kilót? akkor tudsz súlyzós edzést végezni, pont (mondjuk senkinek sem kell olyan kevéssel kezdeni, de én pl. üresen guggoltam az elején és rohadt nehéz volt).

Ne akarj ilyen gyorsan hízni, amúgyis esélyes, hoigyneked lehetetlen. Izomból, ha mindent jól csinálsz, havi 1 kiló jöhet, zsírból emberfüggő, nekem konkrét zabálással sem jön havi 1 sem, sőt, kövéren évi 1 se, mert a szervezetemet nem érdekli, hogy jóval kalóriaigény fölött eszem, elhasználja úgy is. Sok ilyen ember van.

Plusz ha hirtelen rengeteget eszel, az rosszul hasznosul, nem úgy működik, hogy mondjuk napi 10000 kcal hoz heti 7-8 kilót. Van, aki könnyen hízik, de az nem te vagy, úgy tűnik.

Tudsz tenni, de nem ennyire gyors a változás.

2017. máj. 15. 11:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Ertem.. Fogok edzeni.. De esetleg van olyan tabletta ami megköti a zsírt??? Nem hagyja távozni a szervezetből?
2017. máj. 15. 11:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Az jó, hogy sokat eszel, de ha izmokat is szeretnél, valószínűleg több fehérjére lenne szükséged, mint amennyit eddig ettél. És nem feltétlenül étrendkiegészítő formájában. 100 gramm fehérje az kb. 400 g hús, sajt, túró, de ehetsz hozzá tojást is. Nem kell folyamatosan enni, sokkal jobb, ha 3-4 óránként teleeszed magad.

Ha gyenge is vagy, akkor is érdemes lenne elkezdened erősíteni. Fekvőtámasz, guggolás, hasprés és egyéb gyakorlatok otthon is megoldhatók, próbálj minél több testrészt, izmot megdolgoztatni. Karra tudsz edzeni vizes flakonnal súlyzó helyett. Mindig annyi gyakorlatot végezz, amennyi nem túlzottan megerőltető, de érzed, hogy dolgoztál. Pár hét után már látható lesz a fejlődés, ha rendesen csinálod (nem muszáj minden nap).

Részletesebb tanácsokat kérhetsz a Sport, mozgás/Testépítés témakörben.

2017. máj. 15. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!