Baj lehet, ha 14 évesen valaki vegán életmódba kezd?
10.: manapság nem hiszem, hogy bármilyen bioszórán ilyesmit mondanának. jó 20 éve, hogy gimnáziumba kerültem, de már akkor sem hüledezett a biosztanárom attól, hogy nem fogyasztok állati termékeket.
Aki még a 70-es években diplomázott és soha nem végzett egy továbbképzést sem, arról elhiszem, hogy gondja van a dologgal, de az azért van, mert ő maga tájékozatlan.
Miután többek között az ADA és a WHO is elismeri a vegán életmód egészségügyi előnyeit, nem hiszem, hogy egy szimpla kommunista magyar biosztanár véleménye túl sokat számítana.
Kérlek írd már le milyen tanulmányokról vagy káros hatásokról beszélsz. Én szívesen írok neked tanulmány címet, ami az ellenkezőjét bizonyítja.
Eddig csak annyit látok, hogy félmondatokkal dobálózol, magad se tudod mi káros de valahol olvastad a nők lapjában ezért ezzel kardoskodsz. Ha majd egy épkézláb érvet fel tudsz hozni, hogy MIÉRT nem egészséges a vegán életmód, mi az ami hiányzik belőle, akkor beszélgethetünk. Addig meg csak lejáratod magad, de nagyon.
Már leírtam, hogy tartalmaz több hüvelyes is teljes értékű aminosavprofilt.
Ezek szerint ha jól értem bevallod, hogy más nem jut eszedbe, és a vegán egy egészséges étrend. Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!