Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Azt hiszem McDonald's függő...

Azt hiszem McDonald's függő lettem, most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egy nap nem tudnék 2x is ott enni, de egy héten 3x ellátogatok oda és akkor egy nagy Dupla sajtburger menü egy McFlurry-val simán lemegy. 15 éves lány vagyok különben

Az a baj, hogy úgy érzem, hogy függő lettem. Én sose voltam alkohol vagy dohányfüggő, ezért is csodálom magamon, de sajnos igy van. Erre 5 hónappal ezelőtt döbbentem rá, mikor nekiakartam kezdeni fogyizni és mindig " holnap " akartam nekifogni, csakhogy még1x ehessek a mekiben. És ez 5 hónapja igy megy......

Mit tegyek ? Most is úgy érzem, hogy megőrülök, ha nem visz apum el oda, illetve holnap szándékozom uncsimékkal elmenni, ha ma nem mehetek. Pedig tényleg be akarom ezt fejezni, de ma úgy érzem hogyha eszek akkor holnap már nem kellesz, de holnap visszajön a kivánás, értitek ?

Huhh, ezt jó hülyén fogalmaztam meg, na m1, őszintén nagyon restellem ezt az egészet és már el sem tudom ezt mondani elegánsan ezt az egészet

Légyszi segitsetek

2010. máj. 14. 19:59
 1/8 anonim ***** válasza:
58%

Nővérem is így volt, mikor felköltözött Pestre.

Fél év után annyira megutálta a meckis kaját, hogy most már be nem teszi oda a lábát... :D

De ez a függőség dúrva, szerintem nem csak a meckis kajára lennél rászokva, hogy ha például otthon is finomakat ennél... Most nem a háziasszonyt akartam ezzel minősíteni, de ha tényleg ennyire "függő vagy", akkor nem hinném, hogy csak a meckis kajával lenne így.

2010. máj. 14. 20:04
 2/8 A kérdező kommentje:

PEdig csak a mekivel van igy, tényleg, mármint amikor nálam megszűnik a meki függőség akkor megszűnik az itthoni kaja függőség is. Tudom, mert 2 évvel ezelőtt ez történt, de most új erőkkel tért vissza ez a függőség. Persze, hogy itthon is eszek finomakat, de ha letudok mondani a mekiről akkor bármiről letudok, mert számomra a meki minden örömök forrása.....húú de szánalmas xDDDD De igaz különben. Csak nem tudok lemondani a mekiről, itt kezdődik

Köszi a választ, első !

2010. máj. 14. 20:06
 3/8 anonim ***** válasza:
56%
Téged fizetnek ezért? Annyira rosszak azok az ízek! Neked szükséged lenne egy 2 hetes speciális böjtre, hogy megjavuljon az eltompult ízérzékelésed.
2010. máj. 14. 20:21
 4/8 A kérdező kommentje:

Én Romániában élek. Magyarországon teljesen másak az izek , épp 3 héttel ezelőtt voltam és hát kicsit le is döbbentem ( k*rva rossz ize volt mindennek )

Romániában viszont irtó finomak , a burgonya is pl. zsirosabb és sósabb

2010. máj. 14. 20:22
 5/8 anonim válasza:
De nem vagy elhízva? Hány kg,cm vagy? Amúgy én is így vok vele és sajnos rajtam meg is látszik, hogy függő vagyok :(
2010. máj. 15. 17:45
 6/8 anonim ***** válasza:

de ha a krumpli zsirosabb és sosabb 1 hizol töle 2 a tukl sok so nemtesz jot a szervezetednek.

probálj uj kedvenc kaját találni ami nem hizlal ennyire és otthon is megtudod csinni.

2010. máj. 17. 16:37
 7/8 anonim válasza:
Menj el dolgozni McDonald's-ba 2-3 hónapra, és utána nem fogod kívánni. Én is így voltam, szerettem az ottani kajákat, aztán amikor odakerültem, egy idő után megutáltam. Vagyis inkább a marhahúst, a burgonyát... Próbálj salátát enni, azok is nagyon finomak :)
2010. dec. 28. 00:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha 3 napig csak ott ennél, akkor kiábrándulnál belőle.

Mielőtt elmész, lakj jól, ott meg csak kisebb adagot, egyél!

2011. dec. 20. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!