úgy érzem McDonald's függő lettem. Nem tudom, hogyan álljak le. Mit tegyek?
Nézd meg azt a dokumentumfilmet, amiben egy pasi csak mekiben kajál és belehal. nemtom mi a címe. Vmi olyasmi h Super Size me.
De nem vállalok felelősséget semmiért xD
bírom hogy a mostanában a fiatalok energia ital, csoki, meki, cukor "függők"
nem kell többet mekibe menni ha nem akarsz ott enni ilyen egyszerű
egyként én is 17 vagyok mielőtt vmi öregnek hiszel
Én jó ha évente 1x elmegyek mekibe.Idén még nem is voltam,és látod,itt vagyok még,élek,nem haltam meg!ki lehet azt bírni!Szokj le róla egyszerűen,ha nem akarsz cukorbeteg,elhízott,hájas disznó lenni,aki ha 2-őt lép,már fulladozik,mindennap injekciózza magát,és az a hobbija hogy kórházba jár a betegségei miatt.Az Isten se tudja miket nem tesznek abba a sz*rba bele!Elhiszem én,hogy finom,de gondolj csak bele ebbe amit mondtam!A gyümölcsök is finomak,akkor inkább egyél azt helyettük,meg főtt ételt.
17/L
és ha ennél előtte? és mire odaérsz nem vagy annyira éhes?
vagy jelölj ki a héten egy mekis napot, és ezen kívül soha ne lófrálj üres hassal gyorséttermek előtt.
szia!
Költözz olyan városba, ha majd továbbtanulsz, ahol nincs meki! Pl nálunk nincs, egy évben egyszer eszek olyat, pedig nagyon szeretném. Ezért jó, hogy itt nincs! Ez a legjobb visszatartó erő, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!