Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » úgy érzem McDonald's függő...

úgy érzem McDonald's függő lettem. Nem tudom, hogyan álljak le. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
17L vagyok 160/65. Múlthét óta folyamatosan a mekiben eszem, az ebédem is onnan volt, reggelim is. Fagyi, kávé, saláta, reggeli, menük, minden... :S
2011. máj. 10. 18:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
utolsó, ebbe a válaszba értelem nem sok szorult
2011. máj. 10. 20:43
 12/21 anonim ***** válasza:
62%

Mondd meg anyádéknak, hogy ne adjanak ennyire sok pénzt. Vagy legalább ne vidd magaddal. Ennyiből egy 4tagú család simán megebédelhet rendes kajából, pazarlás.

Ráadásul bocs, de az adataid és étkezési szokásaid alapján nem arra tippelek, hogy fitt és csinos lehetsz.

Mindenféléről leszokás egyetlen módon létezik: AKARATERŐŐŐŐŐ!!! Ha az nincs, akkor 30 évesen bálnaként elvisz egy infarktus lehet.

2011. máj. 10. 21:50
 13/21 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsónak. Már így is sok rajtad a felesleg. Ugyanolyan magas vagyok, mint te, és amikor 55-56 kiló voltam már rosszul voltam magamtól, és mások is megjegyezték, hogy híztam. 46-47 kilósan voltam ideális testsúlyban és jó kondiban, pedig versenyszerűen sportoltam akkor. Most 52 vagyok és ez is sok...szóval a te 65 kilódra nem kéne még minden nap mekis kaját zabálni, főleg ilyen szinten amit te csinálsz.
2011. máj. 10. 21:56
 14/21 anonim ***** válasza:
36%
mutassatok egy olyan várost, ahol van főiskola és nincs meki..
2011. máj. 10. 21:57
 15/21 anonim ***** válasza:
utolsó mutatok egy ilyen várost: Esztergom
2011. máj. 10. 22:58
 16/21 anonim ***** válasza:

Nekem a fogyókúrás tanácsadóm egyszer aszondta: vigyél magaddal egy műanyag dobozban répát és valahányszor elmész a meki előtt gondold ki mi az amit megennél mennyibe kerül! Vedd elő a pénztárcád és vedd ki belőle az árát majd otthon rakd malacperselybe és ha összegyűlt x pénz költsd el arra amire csak jól esik(vmi tipikus nőcisre pl smink, ékszer, ruha parfüm, bánom is én mi)kivéve meki kaja:D. És a répát meg edd meg abban a tudatban, hogy ezzel egy picit az egészségedért is tettél és lesz egy fúúú de király cipőd, vagy bikinid vagy nem tom mid.

És még vmi: légy nagyon akaratos, hogy CSAKAZÉRTSE!!!!!

2011. máj. 11. 14:06
 17/21 TOMAtm ***** válasza:
most nem azért,de én nem értek egyet az előttem irkálókkal.szerintem a szabad akarat diadala az h eldöntöd h ott eszel e vagy sem.te úgy döntöttél h a mekis kaját választod,választhattad volna az örök diétázók,kcal számolók életét is,de te különb vagy ennél.túlléptél a külsőségek és a test börtönén.felválalod azt h hány kiló vagy és nem csalsz azért h mások szemében soványabbnak tűnj.szabadon döntesz az életedben és ez tiszteletet érdemel.csak igy tovább! le a kalóriaszámolókkal!
2011. máj. 12. 17:56
 18/21 anonim válasza:
Esztergom forevör
2011. máj. 17. 17:12
 19/21 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti: nem feltétlen kell életmódmegszállottnak lenni, meg mindenkinek szupermodellnek, de szemét kaján nem lehet megélni. Egyszer-egyszer oké, de rendszeresen... (mellesleg nem szeretem, ha mások helyett fizetem a TB-t, miközben havi tízezreket hagy a mekiben... xD)

Kérdező: remélem azóta már győzött az akaraterő, ugye?

2011. máj. 17. 17:31
 20/21 A kérdező kommentje:
Igen:)
2011. máj. 17. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!