úgy érzem McDonald's függő lettem. Nem tudom, hogyan álljak le. Mit tegyek?
Mondd meg anyádéknak, hogy ne adjanak ennyire sok pénzt. Vagy legalább ne vidd magaddal. Ennyiből egy 4tagú család simán megebédelhet rendes kajából, pazarlás.
Ráadásul bocs, de az adataid és étkezési szokásaid alapján nem arra tippelek, hogy fitt és csinos lehetsz.
Mindenféléről leszokás egyetlen módon létezik: AKARATERŐŐŐŐŐ!!! Ha az nincs, akkor 30 évesen bálnaként elvisz egy infarktus lehet.
Nekem a fogyókúrás tanácsadóm egyszer aszondta: vigyél magaddal egy műanyag dobozban répát és valahányszor elmész a meki előtt gondold ki mi az amit megennél mennyibe kerül! Vedd elő a pénztárcád és vedd ki belőle az árát majd otthon rakd malacperselybe és ha összegyűlt x pénz költsd el arra amire csak jól esik(vmi tipikus nőcisre pl smink, ékszer, ruha parfüm, bánom is én mi)kivéve meki kaja:D. És a répát meg edd meg abban a tudatban, hogy ezzel egy picit az egészségedért is tettél és lesz egy fúúú de király cipőd, vagy bikinid vagy nem tom mid.
És még vmi: légy nagyon akaratos, hogy CSAKAZÉRTSE!!!!!
Utolsó előtti: nem feltétlen kell életmódmegszállottnak lenni, meg mindenkinek szupermodellnek, de szemét kaján nem lehet megélni. Egyszer-egyszer oké, de rendszeresen... (mellesleg nem szeretem, ha mások helyett fizetem a TB-t, miközben havi tízezreket hagy a mekiben... xD)
Kérdező: remélem azóta már győzött az akaraterő, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!