Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha valamiben tobb a tartositos...

Ha valamiben tobb a tartositoszer, lassabban bomlik le? Es szervezetunkben is ugyebar lassabban bomlik le es ettol lehet nagyobb eseje a hizasnak? Pl a mcdonald's-os hamburgerre gondolok vagy akar sultkrumplira.

Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 14:10
 1/2 anonim válasza:

A mc'-is hamburger és a sült-krumpli nagyon zsíros, azért hizlal. A zsírban több kalória van, mint a csokiban.

A tartósítószerek a penészgombák és baktériumok megjelenését késleltetik, a szervezetünkben nem fog tőlük lassabban lebomlani az étel.

2011. máj. 25. 09:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

a mekis kajában elvileg nincs tartósítószer :)

a tartósítószer csak azt akadályozza, hogy "természetes" úton bomoljon le az étel baktériumok és gombák által. az ember emésztése teljesen máshogy működik, arra nem kellene, hogy hatása legyen.

2011. máj. 25. 19:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!