Ha valamiben tobb a tartositoszer, lassabban bomlik le? Es szervezetunkben is ugyebar lassabban bomlik le es ettol lehet nagyobb eseje a hizasnak? Pl a mcdonald's-os hamburgerre gondolok vagy akar sultkrumplira.
Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 14:10
1/2 anonim válasza:
A mc'-is hamburger és a sült-krumpli nagyon zsíros, azért hizlal. A zsírban több kalória van, mint a csokiban.
A tartósítószerek a penészgombák és baktériumok megjelenését késleltetik, a szervezetünkben nem fog tőlük lassabban lebomlani az étel.
2/2 anonim válasza:
a mekis kajában elvileg nincs tartósítószer :)
a tartósítószer csak azt akadályozza, hogy "természetes" úton bomoljon le az étel baktériumok és gombák által. az ember emésztése teljesen máshogy működik, arra nem kellene, hogy hatása legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!