Tartósítószer allergia? Mik a tünetei, ki mennyire ismeri?
Már több mint 3 éve fáj a bal oldalam (főleg a bordáim környéke), változó mennyire, de van hogy őrülten, van amikor semmit nem érzek, rengeteg orvos látott, vizsgált különböző (kitalált) "betegségekkel", egyiknek sem lett értékelhető végeredménye. Aztán rájöttem, hogy kevés a folyadékbevitel, mert minél több vizet iszom annál kevésbé fáj, sőt szinte el is múlik.
De egyszer a nyáron vettünk egyfajta őszibaracklevet, és amikor ittam, úgy fájt az oldalam, azt hittem becsinálok. Mikor már nem ittam semmi bajom nem volt. Kb. 2 hete ittam 100 %-os narancslevet, és egyszerre 4 herpeszem lett tőle, majd másnap megint megvettem egy más márkájú 100%-os narancsot és még kijött tőle kettő. A múlthéten vettem csirkepástétom, többször azt reggeliztem, délre már úgy fájt az oldalam, azt hittem nem maradok meg. Mióta nem eszem, nincs bajom. Ezt még a héten vettem észre, ezért nem voltam orvosnál, de van valaki akinek vannak hasonló tapasztalatai? Minden választ előre is köszönök
Kímélj meg a válaszaidtól, jó?
Különben pedig a non steroid gyulladáscsökkentőktől múlik a fájdalom, ezért írtam, hogy biztos hasznosak a lelkemnek. De nem szoktam két pofára zabálni a cataflamot, és az apranaxot.
Szűnj meg, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!