Kényszerevés! Mit csináljak ellene?

Az elsövel egyet értek.
Még annyit, hogy rengeteg más rossz szokása van az embernek. Pl alkoholizmus, láncdohányos, de vannak férfiak akik naponta 10x önkielégitenek(igen ez is komoly függöség).
A te zabálásod is egy függöség. AZ egyetlen megoldás, benned van, hogy egyszerüen ellenállsz. Kiteszel egy x porciót és csak azt és csak annyit eszel...
De szerintem is nézz a háttérbe miért van ez. Kiéhezteted magadat elötte? Van valami lelki problémád?
Nem tudok semmi lelki problémáról, ez már egy ideje tart, de ennyire rossz még sose volt. Nem éheztetem magam, régen próbáltam egyedül, meg a diétát is, de hamar rájöttem hogy többet rontok vele.
A binge az egy olyan állapot, amikor kikapcsol az agyad és csak tömöd magadba a kaját, rövid idő alatt
Elnézést, lemaradt az 'e'

Velem is előfordul. Lehet, hogy unatkozol, sivár az életed és ezért eszel. Pláne ha sóst-édeset mindent összezabálsz. Ez nálam akkor van amikor stresszelek a hízás miatt, meg amikor tartósan 300kcal körül eszem. A sport csak az eredményén javítana (nem hízol el tőle annyira) de a gyomrod akkor is tropára mehet, nem beszélve arról, hogy esetleg beleesel egy ilyen zabálós-hánytatós kombóba mint én (szintén a stressz miatt, hogy meg fogok hízni) Ellene nem tudom mit lehet tenni. Javítottam a helyzeten azzal, hogy órára pontosan beterveztem, hogy mit fogok enni, és ha ehetnékem volt akkor bíztattam magam, hogy xy órakor szabad, kajás videókat néztem ( [link] ) jól esett a fülemnek és a szememnek xD Illetve az étkezéseimet terveztem és számoltam. Módosítgattam stb.
Remélem segítettem :) sok sikert és vigyázz magadra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!