Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől lehet? Hogyan tudnék...

Mitől lehet? Hogyan tudnék ellene küzdeni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem szokványos probléma, és úgy gondolom nem sokan fogtok tudni válaszolni, de nagyon bízom bennetek, hiszen már nem tudom kihez fordulhatnék.

Kényszerevéssel, falási rohamokkal küszködök. Nem tudom mitől van és nem tudom, hogyan tudnék ellene védekezni.

Azért itt teszem fel a kérdést, mert talán itt vannak hozzám hasonló emberek, és ugye fogynom is kellene. Vagyis fogyok is, már 1 hónapja csinálom a diétát és a tornát, így is fogytam 4,10 kg-ot, hogy kb 1.5 hetente előjön ez a kényszerevés, ami csak a csokira irányul, de nem tartok itthon. Mivel tudom, hogy nincs ezért mindent felfalok ami a kezem ügyébe kerül, kipukkadásig eszek ilyenkor. De nem vagyok éhes!

Mit gondoltok hogyan lehetne küzdeni ellene?

Amúgy nem koplalok. Paleolit életmódon vagyok, rengeteg zöldséget és húst eszem.

2013. febr. 5. 21:06
 1/9 anonim ***** válasza:

hmmm

szénhidrát éhség...nekemis volt miket eszel?

2013. febr. 5. 21:15
 2/9 A kérdező kommentje:

Reggelire tojást gombával, paradicsommal, paprikával, uborkával (mikor mivel), esetleg ha nincs gomba itthon, akkor baconnel. Ha nincs kedvem a tojáshoz, akkor általában gyümölcs salátát eszek, mandarin, alma, kiwi 1-1-1 db. Esetleg paraszt füstölt sonkát eszem (imádom) hagymával, zöldségekkel.

Aztán tízóraira általában gyümölcsöt eszek, de néha kimarad, illetve egy kis kesudiót szoktam rágcsálni.

Ebédre húst eszem, (csirkesült, esetleg sertés sovány hús, tudom lehetne zsírosat is, de nem bírja a gyomrom vagy pulykát), mellé párolt zöldségek vagy nyers káposzta saláta. Párolt brokkoliból megeszek egy fél kg-ot ebédre.

Uzsonna az kimarad általában, mert későn ebédelek.

Vacsorára általában halat vagy tojást, eszem, esetleg egy kis paraszt sonkát, vagy párolt vagy nyers zöldségekkel.

Ha rossz napom van és elő jön az evési kényszer, akkor az rögtön ebéd után jön, 15 óra magasságában és 19-20 óra között szűnik meg magától, spontán.

2013. febr. 5. 21:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Most, hogy gondolkodom ezen a dolgon, kezdek rájönni, hogy ez általában akkor van, ha a férjem nincs itthon. Lehet, hogy a magány váltaná ki belőlem? Vagy félek, hogy egyedül maradok?
2013. febr. 5. 21:32
 4/9 anonim ***** válasza:
ki kéne számolnod mennyi ch ebben..valahogy egyenletesen kellene elosztanod hogy nelegyen este kevés
2013. febr. 5. 21:46
 5/9 anonim ***** válasza:
a kimaradt uzsi???? és ha az a baj?MIóta paleózol?
2013. febr. 5. 21:47
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem régóta csinálom, előtte már sok mást kipróbáltam, Béres A. súlykontroll, testkontroll, szétválasztó, kalóriaszámolós, szénhidrát szegény, a teljesség igénye nélkül. De mind ugyan ezen ok miatt mondott csődöt.

A kényszerevés rögtön az ebéd után kezdődik, vagyis nincs ebéd és vacsora között szünet, állandóan rágnom kell valamit. Hányásig.

2013. febr. 5. 21:53
 7/9 anonim ***** válasza:

hmmm

orvos látott már?úgy értem endokrinológus?rendben van a cukorháztartásod??mert ez ijesztő.

2013. febr. 5. 22:09
 8/9 anonim ***** válasza:

igen, minden rendben veled hormonálisan?

általában hormonális egyensúly felborulása okoz ilyen "kívánást", illetve ha kimerült vagy, nem alszol eleget, túlhajtod magad a munkában, akkor a mellékvesekéreg is küldhet téves infókat és az szintén abban nyilvánul meg, hogy folyton enni akarsz.

nézess hormonszintet, ha az rendben van, akkor érdemes elgondolkodni a pszichés tényezőkön.

2013. febr. 5. 22:36
 9/9 anonim ***** válasza:
igen, tényleg mennyit alszol?
2013. febr. 5. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!