Mitől van ez? Mit lehet ellene tenni?
szia, abszolút megértelek, én 5 hónapja diétázom és az utóbbi hetekben csak vergődöm, borzasztóan kívánom a tilos dolgokat és edzeni sincs kedvem... (ki is írtam erről kérdést tegnap ide). szerintem attól lehet hogy nagyon belelovalljuk magunkat abba hogy nem szabad ilyeneket enni, és ez a negatívkodás így nyilvánul meg, hogy tiltakozik a testünk az egészséges életmód ellen... próbálkozhatsz CH-emeléssel, az javíthatja a hangulatot. én most kicsit lazítottam és több gyümölcsöt eszem, mert lassan már belebetegszem a szigorú szabályokba, úgy döntöttem, ennyi belefér. nem szabad elfelejteni, hogy a cél a jó közérzet, jobb életminőség, és kell találni egy olyan életmódot, ahol nem megy rá az egészségességre a jókedved és a hangulatod amiatt, hogy megvonsz magadtól dolgokat.
20l
Én is ugyanebbe a cipőben járok.
Attól félek, hogy tiszta lelki beteg leszek, mire a "végére" érek. És fogalmam sincs hogy mit tehetnék ellene. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!