Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokat fogytam, de lehet tenni...

Sokat fogytam, de lehet tenni valamit ellene?

Figyelt kérdés
megereszkedett eléggé a bőröm 115kgról lefogytam 83-ra már több mint 2 éve. 17 éves voltam szóval fiatal,de nem húzódott vissza a bőröm :(...igaz gyorsan fogytam meg nem nagyon mozogtam...ha elkezdenék sokat edzeni, meg fehérje diétát csinálni...akkor alakulhat a bőröm, tudom nem fog visszahúzódni de a kinézetre még ha picit, de is változna? van rá esély?
2012. jún. 27. 10:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát ha annyira nem vészes a megereszkedés, és az izmaid térfogatát megnöveled, akkor van rá esély, hogy az izmaidra jobban ráfeszüljön a bőr.
2012. jún. 27. 10:59
 2/9 A kérdező kommentje:
elég vészes (kötényhasam van tőle:((()...akkor semmi esély rá, csak a műtéttel lehet helyrehozni?
2012. jún. 27. 11:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát hasra annyit edzeni, az szinte lehetetlen, viszont azt műtéttel szépen helyre tudják hozni.
2012. jún. 27. 12:11
 4/9 A kérdező kommentje:
tudom, csak éppen nem olcsó, ha jól tudom tb-re nem lehet :(...és még diák vagyok...nincs is keretem...ha jól tudom kb fél milla kellene hozzá :(
2012. jún. 27. 12:26
 5/9 anonim ***** válasza:

A bőr rugalmasságát kollagénnel lehet javítani, de nem kollagénes krémmel kenegetve, mert az semmit nem használ, csak a reklámokban mutat jól.

A legjobb a jól kifőzött csontleves, lassú tűzön legalább 4 órán keresztül és ebből inni minél többet.

Milyen étrenddel fogytál egyébként?

2012. jún. 27. 12:36
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

jól elkúrtad én inkább maradtam volna kövér minthogy kötényhasam legyen

abban reménykedhetsz hogy fog még valamennyit vissza húzódni

2012. jún. 27. 14:01
 7/9 A kérdező kommentje:
kcal számolgatással...naponta 600-800között ettem ... változatosan ami belefért..tudom ,hogy nem volt jó ötlet...de nem híztam vissza,mint ahogy sokan mondják ,hogy nem egészséges , mert az ember dupláját hizza vissza :)...ilyen szempontból szerencsém volt :)
2012. jún. 27. 14:03
 8/9 A kérdező kommentje:
amúgy sokkal jobb így mint kövéren...úgysem látja senki, csak a párom, őt meg nem zavarja :)
2012. jún. 27. 14:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Rendesen kifacsartad magad, de szerintem nem reménytelen, főleg hogy fiatal vagy, meg jó irányba is akarsz elindulni. Ehhez én tényleg csak a kollagén pótlást tudom ajánlani.
2012. jún. 27. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!