A párolt fehér rizs elfogyasztása után annak szénhidrát-tartalma hogyan emésztődik meg? Hogyan alakul át, mivé változik?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 20. 22:46
1/1 anonim válasza:
Az amiláz enzim szőlőcukorra bontja a keményítőt, az szívódik fel a bélből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!