Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásítás, esti szénhidrát...

Szálkásítás, esti szénhidrát zsírrá alakul?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szálkásítok, és eddig úgy tudtam hogy a teljes napi kalória bevitel számít. Viszont az ismerősöm elvégzett egy ilyen személyi edző tanfolyamot és azt mondja hogy este már nem szabad szénhidrátot enni mert zsírrá válik mivel már fizikailag nem vagyok aktív és nem használom el. A kérdésem az lenne hogy akkor most mi az igaz? Ha megvan a kalóriadeficit, de pl este 8-kor az esti főtt tojás fehérjéhez eszek egy 60g-os teljes-kiőrlésű zsömlét akkor az zsírrá fog alakulni, és ezáltal nem fogyok?

2016. dec. 28. 11:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem fog vagy csak minimális ideig. Logikusan ha több kcal égetsz el mint amennyit beviszel fogyni fogsz. Mind1 mikor eszed.
2016. dec. 28. 11:53
 2/4 anonim ***** válasza:
jól tudod, a teljes napi bevitel számít
2016. dec. 28. 11:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért ebből is látszik az ilyen tanfolyamok minősége... Sajnos az, hogy elvégzel egy ilyen tanfolyamot annyira nem jelent semmit. Ha nem képzed magad tudatosan, az információd semmit nem ér, amit nyújtanál a klienseknek...
2016. dec. 28. 12:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Jaj... A napi bevitel számít.

Sokszor leírtam már a fogyókúrásban is, hogy nekem aztán tökmindegy, hogy este 10-kor zsírba megy-e valami, ha aztán később kamatostul kijön, hiszen az energiahiány és a jó étrend miatt zsírtartalékból kell fedezni a hiányt... A szervezetem foglalkozzon a részletekkel, nekem nem kell.

Elhasználni elhasználod, majd éjjel vagy hajnalban vagy másnap délután, mindegy. Hiába reggelizel, ha deficitben vagy, egy ponton újra a tartalékokhoz kell nyúlni.

Viszont... Mit számít, hogy szénhidrát, zsír vagy fehérje? A többlet zsírrá alakul, még csak inzulinszint emelkedés se kell hozzá.

Plusz vannak emberek, akiknek MUSZÁJ szénhidrátdúsan vacsorázniuk. Sőt, van, aki csak este eszik. Ez nem szokta zavarni a szálkásításukat, ha a deficit megvan. Miért is tenné?

2016. dec. 28. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!