Lassú felszívódású folyamatos szénhidrát ellátás? (Bővebben lent)
Kit érdekel az étvágy? Ott az étel, megeszed.
Egy részét beviheted itallal, de normális ételből kéne a zömének lenni. S a kalória egy dolog, de a többi ételednek akkor MINDEN tápanyagot kellőképpen biztosítania kell a puszta kalórián kívül. Nem mondom, hogy megoldhatatlan, de könnyen jelenthet nehézséget.
A palatinózt nem ismerem, de ha hasznosuló szénhidrát, akkor energiát ad, ezzel a résszel nincs gond. Nem tudom, hogy a folyamatosságot miért írod, a testednek nem kell az, hogy folyamatosan kapj energiát. Azt értem, hogy neked ez a tömegnövelőd, mert nem tudsz rendesen enni. A lassú felszívódás nyilván jobb, mintha folyton fellőnéd az inzulinszintedet. Többet nem tudok mondani, nem hallottam még, hogy valaki így egyen.
Csak mert folyadék, felszívódik s energiává alakul, ezzel még önmagában nincs gond.
Akkor tisztázás képpen a napi étrendem:
Reggeli:
100g zab + 30g tejsavó izolátum (shake)
Tízórai: Valamilyen ready meal, pl: ez:
[link] (csirke + rizs)
Első szünet:
1 db Corned beef (sózott, főtt marhahús) szendvics +
Második szünet:
1 db Corned beef (sózott, főtt marhahús) szendvics +
Vacsora:
Sajtos, baconos csirkemell, 1 csomag rizs, uborka, salátaöntet
Lefekvés előtt:
1 adag myprotein bedtime extreme (kazein, glutamin, stb...)
Ezekhez menne még pótlásnak a 100g palatínóz az innivalómban elkeverve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!