Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Jogosan piszkálnak a szüleim...

Jogosan piszkálnak a szüleim hogy vekony vagyok?

Figyelt kérdés

150cm vagyok,41kg,15 éves lány.

Eleve olyan a genetikám hogy alig hízok,1kg-t is 6 hónap alatt sikerült felszednem.Már a sírás kerülget amikor mondják hogy ne is egyél mert elhízol/ha nem szeretem akkor minek egyem meg..?/

2017. ápr. 6. 23:21
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Valami van itt a háttérben. Szerintem szereted te azt, csak félsz, hogy elhízol, és ez már annyira kóros nálad, hogy éhség érzeted sincs. Psichológushoz kellene vinniük téged, mert ennek lelki okai lehetnek, ez valószínű.
2017. ápr. 6. 23:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Oviba se ettem meg a spenótot,egyszer az oviban a konyhásnéni belémtömte mind mikor tudta hogy nem szeretem,na azóta főleg nem eszem meg..
2017. ápr. 6. 23:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A 150-cm-hez a sulyod az teljessen optimális,egyèbkènt meg ha igy èrzed jól magad akkor nincs ezzel semmi gond,a folyadèk bevitelre figyeljèl a többi meg majd kialakul..:-)
2017. ápr. 6. 23:34
 4/7 Szolovjov ***** válasza:
100%
Aki nem hajlamos a hízásra, az ehet tejszínhabos szalonnát kolbásszal is és akkor sem fog hízni egy kilót sem. A lényeg, hogy egészséges legyél :)
2017. ápr. 7. 00:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen rendbe van a sulyod.Mindenkinek van nehany olyan etel amit nem szeret,azokat nem kell megenni.Biztos talalsz helyette mast,gondolom te sem minden kajaval vagy ugy,h nem szereted.Meg olyan is van,h valaki nem ehes.En is megkaptam parszor,h akkor biztos fogyokurazom.Es tenyleg nem jo erzes,foleg,ha sokszor mondanak ilyeneket.Szoval a piszkalas a legrosszabb amit a szuleid tehetnek.
2017. ápr. 7. 09:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is jó a súlyod a magasságodhoz képest.

Nekem inkább az a fontos, mit esznek a gyerekeim, nem az, hogy mennyit. Jobban örülök, ha megeszik a húst, tojást, zöldséget, gyümölcsöt, még ha nem is esznek túl sokat, mint ha tömik magukat sütikkel, tésztával. Ha nem szeretnek valamit, ami tele van vitaminnal, fontos tápanyagokkal, én is próbálom rávenni őket, hogy legalább kóstolják meg, de nem erőltetem beléjük. És ha nagyobbak lesznek, szeretném, ha sportolnának, és felszednének egy kis izmot. Neked is javaslom.

2017. ápr. 7. 11:02
 7/7 anonim ***** válasza:
A kulcskérdés, hogy a szüleid hány kilósak (és milyen magasak).
2017. ápr. 7. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!