Jogosan félek ennyire az agyhártyagyulladástól?
Figyelt kérdés
Még a téli szünetben volt egy jó 1 hetes tüszős mandulagyulladásom és hőemelkedésem. Folyt az orrom is. Más tünetem nem volt azon kívül hogy véres zöldes nyákos dolgok jöttek ki (bocsánat a kifejezésért) a számból.
Azonban tegnap megint kapart a torkom mára pedig megint köhögöm fel ezt a dolgot. Hőemelkedésem nincs azonban a nyakam teljesen bevan állva.. és ráz a hideg. Nátha egy kicsi, hányingerem egy pici van de étvágyam is. Persze öndiagnosztizáltam magam a neten és azt találtam hogy agyhártyagyulladásom van amitől megijedtem. Pánikbeteg vagyok sajnos,pszichologushoz járok.. ez közrejátszhat? És mi lehet a bajom?
2017. febr. 1. 17:43
1/4 anonim válasza:
Erősen kétlem hogy agyhártyagyulladás lenne. biztos te is beleestél ebbe a járványba.
2/4 A kérdező kommentje:
A családban mindenki tüsszög és folyik az orra...
Azt elfelejtettem hogy fura szédülés érzetem is van.. bizonytalanság
2017. febr. 1. 17:57
3/4 anonim válasza:
Menj dokihoz, és ne diagnosztizáld magad. Én éppen kifelé jövök ebből a hülye járványból, és én is szédelegtem. Bónusznak fájtak az íztűléteim is, és tök merev volt a nyakam.
4/4 anonim válasza:
Biztos,hogy jól utánanéztél a neten!? Az agyhártyagyulladásnak egyéb tünetei is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!