Normális fél év alatt 5 kilot hizni 15 éves lány létemre?
Figyelt kérdés
Ez még ráfoghato arra hogy növök vagy mostmár fogynom kéne?
161cm/53-54 kg
Azt mondják nem vagyok dagi csak nőiesedem de szerintem durva hogy ennyit felszedtem.
Kellene erről a háziorvosommal beszéljek?
2017. márc. 29. 17:51
1/4 anonim válasza:
Szerintem arra figyelj oda, hogy taplalkozz egeszsegesen, es mozogj heti rendszeresseggel! Ha ez megvan, szard le hany kilo vagy!
2/4 anonim válasza:
Nagyon jó a súlyod, tartsd is meg. Egyél jó étvággyal, és mozogj sokat.
3/4 anonim válasza:
Ne viccelj, nagyon sok lány ilyenkor már 90 kilónál tart az úgynevezett nőiesedésben. Meg ilyeneket írogatnak, hogy múlt nyáron felszaladt 20 kiló. Hol vagy te ettől, meg az orvosi esettől? Te azért nem fogsz meghízni, mert már ez is zavar, amint látom. Más akkor kap észbe, hogy: jé, 80 kiló vagyok. A te alkatod per pillanat még teljesen rendben van, ennyi nőiesedés kell, igaz, a továbbiakban nem árt majd odafigyelni.
4/4 nevtelen97 válasza:
160cm 47-56 kiló között egészségesnek mondható, egyáltalán nem mondanám látatlanban hogy kövér lennél.
Rendszeres testmozgást meg ha túlsúlyos vagy, ha nem, csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!