Nagyon szőrös vagyok minden hol, lány létemre ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Nagyon zavar és már undorodom saját magamtól az arcom,a hasam,hátam mellem,fenekem,szó szerint minden hol...csoda hogy a talpamon nem! Mitől van? 22L2017. márc. 27. 20:20
2/6 anonim válasza:
Én több orvosnál is voltam, de mindenki a vizsgálat után azt mondta ilyen a genetikám. Nálam nagyon sok és erős szőr van minenemen. 17l
3/6 A kérdező kommentje:
Voltam hormon vizsgálaton,de azt mondták hogy rendben vannak az eredmények,írtak fel anno fogamzásgátlót hogy attol majd ritkul,a nagy franc*kat...még erősebb lett és már bele fáradtam hogy mindig gyantázzak nyáron a strandon is feszélyezve érzem magam mindig ha a barátokkal megyek hogy jól le gyantáztam a minden hol,ami még roszabb hogy gyantázás után 2 nap és megint látszik a szőr! :(
2017. márc. 27. 20:58
4/6 anonim válasza:
Menj el kezeres szortelenitesre, mindjart 18 leszel es akkor mar lehet. Most majd fujjognak, hogy milyen draga.. en reszletfizettem, volt h azt kertem tesomektol szuli nevnap ilyesmire. En kb majdnem MINDENT megcsinaltattam magamon, amit csak lehetett... nagyonnagyonnagyon megeri. A honaljci pl 40.000 ft volt, es legalabb 10 evig vagy soha tobbe nem kell szortelenitenem... szoval nyugodtan ossze lehet szamolni a gyantazasok, a borotva borotvahab es a feloraig lefolyo vizmennyiseg arat minimum 10 evre. Ja es itt nincs borosta, piros volt, fajdalom benoves... eltunik, es kesz. Es most megyek kerek egy kis dijat a promozasert 😂😂
5/6 anonim válasza:
Utolso vagyok. Ja 22 vagy , a 17 maradt meg bennem. Akkor meg siman. Siman henetikai amugy. En is szoros voltam, nem az a nagyon vastag fekete, de legalabb jo sok mindenhol.... na de eltunt mondom
6/6 A kérdező kommentje:
Én azt hallottam a végleges szőrtelenítésről hogy nem is végleges :D mert vagy kinő ujra vagy elsem tünik stb de egy probát megér
2017. ápr. 6. 00:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!