Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon szőrös vagyok minden...

Nagyon szőrös vagyok minden hol, lány létemre ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Nagyon zavar és már undorodom saját magamtól az arcom,a hasam,hátam mellem,fenekem,szó szerint minden hol...csoda hogy a talpamon nem! Mitől van? 22L

2017. márc. 27. 20:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Hormonvizsgálatra menj el.
2017. márc. 27. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Én több orvosnál is voltam, de mindenki a vizsgálat után azt mondta ilyen a genetikám. Nálam nagyon sok és erős szőr van minenemen. 17l
2017. márc. 27. 20:34
 3/6 A kérdező kommentje:
Voltam hormon vizsgálaton,de azt mondták hogy rendben vannak az eredmények,írtak fel anno fogamzásgátlót hogy attol majd ritkul,a nagy franc*kat...még erősebb lett és már bele fáradtam hogy mindig gyantázzak nyáron a strandon is feszélyezve érzem magam mindig ha a barátokkal megyek hogy jól le gyantáztam a minden hol,ami még roszabb hogy gyantázás után 2 nap és megint látszik a szőr! :(
2017. márc. 27. 20:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Menj el kezeres szortelenitesre, mindjart 18 leszel es akkor mar lehet. Most majd fujjognak, hogy milyen draga.. en reszletfizettem, volt h azt kertem tesomektol szuli nevnap ilyesmire. En kb majdnem MINDENT megcsinaltattam magamon, amit csak lehetett... nagyonnagyonnagyon megeri. A honaljci pl 40.000 ft volt, es legalabb 10 evig vagy soha tobbe nem kell szortelenitenem... szoval nyugodtan ossze lehet szamolni a gyantazasok, a borotva borotvahab es a feloraig lefolyo vizmennyiseg arat minimum 10 evre. Ja es itt nincs borosta, piros volt, fajdalom benoves... eltunik, es kesz. Es most megyek kerek egy kis dijat a promozasert 😂😂
2017. márc. 28. 00:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok. Ja 22 vagy , a 17 maradt meg bennem. Akkor meg siman. Siman henetikai amugy. En is szoros voltam, nem az a nagyon vastag fekete, de legalabb jo sok mindenhol.... na de eltunt mondom
2017. márc. 28. 00:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Én azt hallottam a végleges szőrtelenítésről hogy nem is végleges :D mert vagy kinő ujra vagy elsem tünik stb de egy probát megér
2017. ápr. 6. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!