Undorító vagyok nő létemre. Mit tegyek?
Undormány vagyok...kb mindenhol csupa szőr, le se tudom szedni normálisan. Mindentől kipattogok és begyullad a bőröm, sok helyen meg eleve el sem
érem. Dagadt is vagyok, 163 cm 74 kg. A fogaim is rosszak, hiába mosom napi 2x. Semmihez nem értek, mindig mindent elrontok. Kezdek beleszürkülni az önutálatba, nem látok kiutat ebből a sok tréből..
Ha a családom nem lenne már öngyilkos lettem volna. Kapcsolatom nincs, nem is szeretnék, úgysem tudnám átadni magam a dolgoknak. Rosszul vagyok, ha hozzám ér valaki.
Mit tegyek?:(
20l
Mit tegyél? Változtass!
Hidd el, sok nő szenved a szőrproblémáktól, mégis megoldják valahogy! A lábadról, karodról gyantával vagy epilátorral simán le tudod szedni. Ha esetleg az arcodon is erősebb, akkor egy kozmetikus ki tudja ott szőkíteni. Ha borotvával szőrtelenítesz, mindig figyelj arra, hogy éles legyen a borotva, s szőrtelenítés után kend be a bőröd szőrtelenítés utáni krémmel. Nyugtatja, így kisebb az esélye, hogy kipattogjon. Ha az arcbőrödre érted, hogy kipattog és begyullad, akkor menj kozmetikushoz/bőrgyógyászhoz, hidd el, tudnak segíteni.
Ha dagadtnak érzed magad, akkor kezdj el tornázni, futni. Ez nem csak a testsúlyodnak tesz jót, hanem a mentális egészségednek is.
Semmihez nem értesz? Héé, még csak 20 éves vagy! Tanulsz vagy dolgozol? Előtted az élet, meg fogod találni, hogy miben vagy jó.
Bocs hogy nem pont a kérdésre válaszolok.
Sokszor érzem én is így magam ha van kedved beszélgetni írj rám.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!