Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Undorító vagyok nő létemre....

Undorító vagyok nő létemre. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Undormány vagyok...kb mindenhol csupa szőr, le se tudom szedni normálisan. Mindentől kipattogok és begyullad a bőröm, sok helyen meg eleve el sem

érem. Dagadt is vagyok, 163 cm 74 kg. A fogaim is rosszak, hiába mosom napi 2x. Semmihez nem értek, mindig mindent elrontok. Kezdek beleszürkülni az önutálatba, nem látok kiutat ebből a sok tréből..

Ha a családom nem lenne már öngyilkos lettem volna. Kapcsolatom nincs, nem is szeretnék, úgysem tudnám átadni magam a dolgoknak. Rosszul vagyok, ha hozzám ér valaki.

Mit tegyek?:(

20l

2016. okt. 11. 13:04
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Nem vagy undormány. Borotvával vagy gyantával szőrtelenítesz? A kritikus területeken, ahol kész halál gyantát használni, először ollóval vágd rövidebbre a szőrt, aztán egy jó minőségű, éles borotvával borotválkozz. A lábaidra nyugodtan használj gyantát, egyszerűbb és tartósabb. A bőrproblémákról kérdezz meg egy bőrgyógyászt, addig is ajánlom a Sudocremet, nagyon sok mindenre jó. A súlyfeleslegtől bármikor megszabadulhatsz, csak rajtad áll, ha elkezdesz sportolni akkor több problémádon is javíthatsz egyszerre: a tested is szépül, és lelked is gyógyul :) A fogaiddal mi a baj? Lehet genetikailag ilyenek, ha az sztk-ban nem csinának vele semmit, akkor magándokihoz menj. Kicsit drága, de megéri. "Semmihez nem értek, mindent elrontok" Ezzel szerintem sokan így vagyunk :) Dolgozol? Mennyit jársz közösségbe? Spórolj egy kis pénzt, tedd magad rendbe. De ne azért, hogy elfogadjanak, hanem hogy jól érezd magad. De pszichológushoz menni sem szégyen. Mindenesetre az öngyilkosságot verd ki a fejedből, hiszen te is értékes ember vagy. Még akkor is, ha nem úgy nézel ki ahogy a mai társadalom elvárja, vagy ügyetlen vagy.
2016. okt. 11. 13:20
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
Ha lefogynál, alábbhagyna a szőrösődés, szépen belebarmoltál a túlsúlyoddal a hormonháztartásodba. Ha nem ennél össze minden vackot, a fogad sem rohadna, nyilván nem nyers sárgarépa a fő táplálékod... önsajnálat és panaszkodás helyett talán nézz szembe azzal, hogy saját magadnak csinálod a problémákat, és változtatni is csak te tudnál rajtuk, senki sem tud megmenteni, helyetted kevesebbet enni és többet mozogni.
2016. okt. 11. 13:39
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Mit tegyél? Változtass!

Hidd el, sok nő szenved a szőrproblémáktól, mégis megoldják valahogy! A lábadról, karodról gyantával vagy epilátorral simán le tudod szedni. Ha esetleg az arcodon is erősebb, akkor egy kozmetikus ki tudja ott szőkíteni. Ha borotvával szőrtelenítesz, mindig figyelj arra, hogy éles legyen a borotva, s szőrtelenítés után kend be a bőröd szőrtelenítés utáni krémmel. Nyugtatja, így kisebb az esélye, hogy kipattogjon. Ha az arcbőrödre érted, hogy kipattog és begyullad, akkor menj kozmetikushoz/bőrgyógyászhoz, hidd el, tudnak segíteni.

Ha dagadtnak érzed magad, akkor kezdj el tornázni, futni. Ez nem csak a testsúlyodnak tesz jót, hanem a mentális egészségednek is.

Semmihez nem értesz? Héé, még csak 20 éves vagy! Tanulsz vagy dolgozol? Előtted az élet, meg fogod találni, hogy miben vagy jó.

2016. okt. 11. 13:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Bocs hogy nem pont a kérdésre válaszolok.

Sokszor érzem én is így magam ha van kedved beszélgetni írj rám.

20f

2016. okt. 12. 14:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Endokrinológiai vizsgálat nem ártana. Szinte biztos, hogy hormonproblémád van. Hidd el, van kiút, én is sokat szenvedek miatta, pedig túlsúlyom nincs.
2016. okt. 16. 13:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Váltsál nemet. Akkor nem lesz gond a szőr, se a rondaság, se a dagadtság, még az alacsonyság se. Nézz csak körül az utcán, a sok hájas, törpe, dagadt kan úgy mászkál, mintha a világ királya lenne, közben egy nagy nullák.
2017. jún. 22. 00:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat és elnézést hogy ilyen sokáig eltűntem! Azóta picivel jobb a helyzet.:)
2018. febr. 22. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!