Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Számotokra nem undorító a betét?

Számotokra nem undorító a betét?

Figyelt kérdés

Sose használtam, de nem hiszem el hogy minden egyes csepp vért felszív, ott marad a nemiszerven, a hüvelyben. Annyit tesz hogy nem ereszti át a szagot és a vért, de a nemiszerv véres és a hüvely is.

Biztos használ még valaki betétet, mert másképp nem lenne kínálat rá. Miért???

2016. aug. 19. 15:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%

Nem undorító. A hüvelyed tampon használatakor is véres :) De miért számít ez? Nem nézegetem a hüvelyemet. A nemi szervem sem lesz véres.

Én azért szeretem a betétet, mert sokkal könnyebb kicserélni. Itthon pl. teljesen higiénikusan ki tudom cserélni a tampont. De suliban nem tudtam. És a munkahelyen sem tudom. Utazáskor meg pláne nem. Szóval nekem ez tisztább és egyszerűbb.

2016. aug. 19. 15:32
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Az azért megvan, hogy a hüvelyedből vérzel?
2016. aug. 19. 15:40
 3/15 anonim ***** válasza:
89%

Ha kicsit utána olvasol, akkor rájössz, hogy nem egészséges 0-24-ben tampont használni.

Én éjszakára használok betétet, ugyanis nekem megfájdul a hasam, ha állandóan tampont használok, kell az éjszakai "pihentetés".

Szerintem abba sem gusztusosabb belegondolni, hogy bent pangatjuk a vért, dehát ez már csak ilyen.

Mivel én éjszaka szinte alig vérzek, így de... az utolsó cseppig felszívja a vért. Én amondó vagyok megfelelő, gyakori tisztálkodás és betét csere mellett nappal sincs ezzel semmi baj. A nedves intim törlőkendőket sem véletlenül találták ki.

2016. aug. 19. 15:40
 4/15 eperke2 válasza:
90%
Ahogy öregszem(36éves vagyok,2 gyerek után😉)egyre nehezebben viselem a 'látványt és a szagokat'...De,a tampont egyszerűen nem bírom magamban.Lehet lelki háttere van(?)tudja a franc..de nem megy és kész.Így marad a betét...😮
2016. aug. 19. 15:41
 5/15 A kérdező kommentje:

Miért nem tudod kicserélni higiénikusan? DM-ben lehet kapni ilyen higiéniai spray-t : [link]

Azzal befújod a kezed és mehet. a Bacik 99,99%-t elpusztítja.

A tampon felszívja még a hüvelyben, s kívülre semmi nem kerül. Ahhoz hogy a betét felszívja ki kell jönnie, nem fog a betét bemászni a hüvelybe és kimosni...

2016. aug. 19. 15:42
 6/15 anonim ***** válasza:
92%
Nem undorító. A hüvelyed mindenképpen véres, hiszen ott távozik a vér. A betétet könnyebb cserélni mint a tampont - és én személy szerint úgy gondolom jobban védi a betét a ruhámat mintha csak tampont használnék (egyébként az utóbbit nem is szeretem.)
2016. aug. 19. 15:43
 7/15 anonim ***** válasza:
93%

5: És? A tampon sem mossa ki a hüvelyed :)

Engem nem zavar, hogy kijön a vér, mivel semmi bajom nem lesz tőle.

De neked ez miért fáj? Mindenki azt használ, ami neki a legkényelmesebb. Azért is van többféle módszer.

2016. aug. 19. 15:44
 8/15 anonim ***** válasza:
92%
Nekem is hasi fájdalmat okoz a tampon, és kényelmesebb a betét.
2016. aug. 19. 15:44
 9/15 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, az megvan hogy ilyenkor nem csak vér távozik? Az is rendben van hogy a tampon mit tart még bent a testeben?
2016. aug. 19. 15:45
 10/15 anonim ***** válasza:
91%
Egyébként én régebben tampont használtam, de volt egy betegségem, ami miatt nem lehetett egy ideig. Akkor tértem át a betétre, és annyira megtetszett, hogy maradtam is a betétnél. Nem mindenkinek ugyanaz a jó.
2016. aug. 19. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!