Ha menstruálok, van mikor nem jön vér és van mikor hirtelen megindul és folyik. Ez normális?
Leginkább mikor felállok ülés/fekvés után. Ez normális, vagy folyamatosan kéne picit folynia?
Iletve betétnek mennyire kell megtelnie? Csak az alatt kell véresnek lennie ahonnan folyik vagy a hátuljának is ha megtelik?
Ez általában így szokott lenni.. Kényelmesen üldögélsz és váratlanul, amikor felállsz, olyan, mintha a Niagara lenne a lábaid között.. Szívás, de ez van.. Nem tudom hány éves vagy, de én a helyedben elkezdenék tampont használni. Semmi bajod nem lesz tőle, nyugi, csak egyszerűen nem lesz ilyen problémád és sokkal kényelmesebb is, mint egész nap a véres betétben tocsogni.
A kérdésed másik felére a válasz, hogy igen, normális, ha a betéted hátulja is olyan lesz, nem egy helyen halmozódik fel a folyadék, eloszlik benne.
Remélem tudtam segíteni! :)
Igen. Köszönöm szépen. :)
14 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!