Szerintetek mennyire gáz ha ennyi "bajszom" van 16/L létemre? (mint az alábbi linken)
Nem jó a link.
Ne borotváld, gyantázd, szemöldökkiszedővel szedd ki vagy lézeres kezeléssel szedesd ki.
Engem zavart mindig is, egyszer volt egy lány ilyennel, amikor megcsókoltam éreztem ahogy a bajsza simogatja a számat, na azzal a lendülettel elment a kedvem az egésztől:'D
Szóval gáznak nem gáz mindaddig ameddig nem próbálsz bármi kapcsolatot létesíteni valakivel
Nálam kizáró dolog az ilyen bajusz, még a szexkapcsolatra is.
Maximum egy éjszakára, azt is csak úgy ha nem látnak meg vele világosban.
Nem tudom a többiek hogy gondolkodnak a témában, de nálam még az "enyhén" szőrös alkar is kizáró ok teljes mértékben.
De ez szubjektív vélemény, biztos sok igénytelen pasi észre se venné, nem törődne vele és elfogadna így
Ha nem nézel ki rosszul, akkor a kinézeted kompenzálná a dolgot és azért nem vennének tudomást róla az igénytelenebb férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!