Szerintetek mennyire gáz ha ennyi "bajszom" van 16/L létemre? (mint az alábbi linken)
Figyelt kérdés
Pontosan így néz ki és lehet hogy itt rá photoshoppolták de szerintetek mot csináljak vele? Szívem szerint így hagynám mert nem akarom hohy megerősödjön..de ha gáz akkor mit ajánlottol amitől tényleg nem lesz borostás és nem erősödik meg? lehet nem jó a link mert telefonról írom: [link] 2016. júl. 9. 21:35
11/15 anonim válasza:
Szerintem semmi baj a természetes arcszőrzettel lányoknál, ha szép a színe meg a vonala, nekem bejön. :D
Persze, ha már férfias hatást kelt, a nem jó.
13/15 A kérdező kommentje:
#11 azért túlzásba ne essünk..nem férfias bajszom van hanem mint a képen (aki amúgy a világ egyik legkeresettebb modellje,nem is értem hogy lehet neki ennyi is.)talán még annál is rövidebbek a szálak..meg csak közelről látszik.
2016. júl. 9. 21:59
14/15 anonim válasza:
Általában a szőke nőknek van ilyen sűrű, de finom szálú szőrzet az egész testén.
Attól is függ, mennyi idős vagy, mennyire tud a realisztikustól kilengeni az önképed, stb. Tizenévesként akár egy teljesen triviális pihére is ráparázhattál, ami egész életedben ott volt, és soha nem zavart se téged, se mást.
15/15 A kérdező kommentje:
#14 16 éves vagyok mint ahogy a kérdésben is benne van:)
2016. júl. 9. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!