Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha a szemöldököm kicsit...

Ha a szemöldököm kicsit összenőtt, de kihúzgálom a szőrszálakat akkor nem fog megerősödni? Vagy elég ciki de lány létemre kicsit kezd a bajszom meglátszani, de ha azt is kicsit megritkítom akkor az sem fog megerősödni?

Figyelt kérdés
Léci segítsetek!

2015. márc. 13. 12:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Kozmetikus. Ne rontsd el a szemöldököd, és nehogy nekiállj csipesszel a bajuszodnak. Kozmetikus szépen kiszedi a azemöldököd és legyantázza a bajuszod pár száz forintért. Szólj anyukádnak, vigyen el.
2015. márc. 13. 12:58
 2/4 anonim ***** válasza:
32%
Istenem...nem kell mindenkinek kozmetikushoz rohangálnia a szemöldökével. Egyszerűen ki tudod magadnak is csipedni a felesleges szőrszálakat. Amúgy erősödni nem fog, de ugyanúgy visszanő. Én heti szinten csipedem, mert engem zavar az, ha már egy kicsi pont is van ott...sosem értettem azokat akik kb 2 hetente járnak kozmetikushoz szedetni, két hétig mg úgy vannak hogy már bukkanank ki a kis szőrök...engem zavar az is ha látom máson...őket miért nem zavarja azt nem értem. Bajusztémában nem vagyok otthon, de annak én sem ugornék neki csipesszel.
2015. márc. 13. 13:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Tévhit, nem fog megerősödni.
2015. márc. 13. 13:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem erősödik, szedd ki nyugodtan. Ha csak középről csippentenél ki pár szálat, felesleges a kozmetikus. A bajszot is ki lehet csipegetni, de elég hosszadalmas és fájdalmas művelet, ráadásul, ha bénán csinálod beszakadhat és begyulladhat a szőrtüsző. Azt tényleg inkább egy kozmetikusra bízd.
2015. márc. 15. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!