Nagyon cikinek érzem h lány létemre "bajszom" van. Próbáltammár gyantázni, szőkíteni. MIt tegyek?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 13:03
1/8 anonim válasza:
Kozmetikussal gyantáztasd le. Ha nem jelent megoldást a problémára, akkor nem árt összespórolni a pénzt a végleges szőrtelenítésre. ( ezt villanó lézerfénnyel csinálják, de nem olcsó mulatság.)
2/8 anonim válasza:
Nekem is van, meg még nagyon sok nőnek. A gyantázaás vagy a szőrtelenítő krém az egyedüli olcsó megoldás.
3/8 anonim válasza:
Nekem szőke, de sűrű a bajszom, ezért nem szőkítettem még. A gyantázást mindig a kozmetikus csinálta, de eddig mindig begyulladt utána, pedig több kozmetikusnál is voltam már. Mire elmúltak a gyulladások, kinőtt a szőr újra. Azóta otthon szedem ki egy erős, jó minőségű, ferde hegyű szemöldökcsipesszel. Nem gyullad be és szépen ki tudom szedni. Egy kevés krémmel felpuhítom a szálakat, kiszedem, utána bekrémezem körömvirágkrémmel vagy más hámosító, gyulladáscsökkentő krémmel. Próbáld ki, tényleg csak pár perc, ha jó a szemöldökcsipeszed:)
4/8 anonim válasza:
gyanta!
a szőkített bajusz mégfeltűnőbb hidd el!
5/8 anonim válasza:
Nekem is ez a gondom!Annyira fáj kiszedegetni a csipesszel.Mindig folyik a könnyem :(
6/8 anonim válasza:
Ha rendszeresen szeded csipesszel, tehát nem várod meg, hogy újra kinőjön az összes, akkor 1 perces meló és nem is olyan fájdalmas.(mondjuk nekem nem fájdalmas, inkább mindig tüsszentenem kell tőle)
7/8 anonim válasza:
Én is ezzel a problémával küzdöttem de kiszedegettem csipesszel ha ez sem segít szörtelenítő krém elég olcsó a dmben
8/8 anonim válasza:
Én is ezzel a problémával küzdöttem de kiszedegettem csipesszel ha ez sem segít szörtelenítő krém elég olcsó a dm-ben sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!