A fiúk szeretik ha egy lány sminkeli magát?
Hát én pont az a fajta vagyok, aki szereti ha egy csaj sminkeli magát! :) De azt is csak mértékkel.
A kérdésedre a válasz: IGEN, nagyon szeretjük, főleg ha a smink mellé műköröm is társul! Whááá! :)
én lány vagyok,de ezek a tapasztalataim:
a srácok szeretik ha valaki sminkel,de félnek felvállalni hogy így gondolják....azokkal a lányokkal vannak akik sminkelik magukat és azt kérdezik miért,de a smink nélküli lányra rá se néznek mert látják a pattanásaikat,míg az a sminkes lánynak is van,csak ők nem látják....
személyes pl:
ha nincs rajtam smink nem néznek kb rám,ha van púder akkor már rámnéznek,ha ehhez társul szemcerka,szempillaspirál,tus,pirosító,akkor már mosolyognak is rám,odajönnek,beszélnek...stb
ennek ellenére csak alkalmakkor sminkelek,púdert csak akkor rakok ha van nagy pattanásom(de csak ha ényleg nagy és leszárítós púder),akkor se az egész arcomra,csak oda és szét kell oszlatni hogy ne látszódjon:D-h ne egy folt leyen ott-a többit csak buli alkalmával rakom fel:D
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!