Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A fiúk szeretik ha egy lány...

A fiúk szeretik ha egy lány sminkeli magát?

Figyelt kérdés
alapozó, púder, szempillaspirál, és szemhéjtus, de ezeket nem olyan erősen
2012. ápr. 7. 11:39
 1/9 A kérdező kommentje:
ja és olyan 16-17év körüli lányok:)
2012. ápr. 7. 11:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy 16-17éves lánynak nem kell alapozó, vagy púder. Ha pattanásos az arcod, azzal csak még jobban elrontod ha alapozót meg púdert teszel rá, ugyanis azok nem hagyják levegőzni a bőrt, így még rondább lesz csak. Amúgy szeretik a fiúk a szempillaspirált, meg esetleg a tust, de csak nagyon vékonyan. Akik nem kamaszok már,azok általában nem szeretik az agyonfestett lányokat, hanem inkább a természeteseket.
2012. ápr. 7. 12:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
nem nem szeressük , én személy szerint a festett hajat , körmöt sem szeretem
2012. ápr. 7. 12:55
 4/9 Hogy vagy??? válasza:
21%

Hát én pont az a fajta vagyok, aki szereti ha egy csaj sminkeli magát! :) De azt is csak mértékkel.

A kérdésedre a válasz: IGEN, nagyon szeretjük, főleg ha a smink mellé műköröm is társul! Whááá! :)

2012. ápr. 7. 13:58
 5/9 anonim ***** válasza:
76%

én lány vagyok,de ezek a tapasztalataim:

a srácok szeretik ha valaki sminkel,de félnek felvállalni hogy így gondolják....azokkal a lányokkal vannak akik sminkelik magukat és azt kérdezik miért,de a smink nélküli lányra rá se néznek mert látják a pattanásaikat,míg az a sminkes lánynak is van,csak ők nem látják....

személyes pl:

ha nincs rajtam smink nem néznek kb rám,ha van púder akkor már rámnéznek,ha ehhez társul szemcerka,szempillaspirál,tus,pirosító,akkor már mosolyognak is rám,odajönnek,beszélnek...stb

ennek ellenére csak alkalmakkor sminkelek,púdert csak akkor rakok ha van nagy pattanásom(de csak ha ényleg nagy és leszárítós púder),akkor se az egész arcomra,csak oda és szét kell oszlatni hogy ne látszódjon:D-h ne egy folt leyen ott-a többit csak buli alkalmával rakom fel:D

16/l

2012. ápr. 7. 14:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy szeretik-e, de én magam sem szeretem nagyon a sminket. Vagy semmi se szokott lenni rajtam, vagy csak a szemem aljánál egy halvány fekete csík festék. Egyébként sincs, se púderem, se spirálom, se tusom... xD
2012. ápr. 7. 14:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Én személy szerint nem szeretem a sminkelt lányokat. Valahogy jobban vonzanak a természetesek, még akkor is, ha éppen látszik rajtuk 1-2 pattanás...nagy dolog, ebben a korban kinek nincs?
2012. ápr. 7. 16:38
 8/9 anonim ***** válasza:
A sárga fejű, agyon alapozott lányokat senki nem szereti. De a megfelelő púdert, alapozót használó, szolídan sminkelő lányokat igenis szeretik. Csak sokan összekeverik a természetes szépséget az igénytelenséggel. Igenis, nem szép egy nagy piros pattanás. Le lehet kenni korrektorral, púderrel. Vannak antibakteriális hatásúak is, amik direkt tini bőrre valók, szóval nem lesz tőle rondább a bőr, sőt. A szempillaspirált meg észre sem veszik. A tust mondjuk még el tudom képzelni, hogy van aki nem szereti. 16l
2012. ápr. 8. 16:41
 9/9 anonim ***** válasza:
28%
pont annyira szeretjük mi fiúk ha tudtok normálisan sminkelni, mint amennyire ti lányok szeretitek azt, ha egy fiú sportol vagy gyúr. alap, azaz smink nélkül igénytelen egy nő, de nem kell túlzásba vinni. ennyi
2013. márc. 20. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!