Rövidebb hajjal miért néz meg jóval több lány? 21/F
talán mert jobban áll a rövidebb haj??
Vagy mert a lányok többségét egyszerűen irritálja ha egy fiú festi/melírozza a haját??
nem volt melírozva,csak a haj hosszúsága miatt tettem fel,ilyen torzonborz sörény volt,utáltam már állandóan belőni
egyébként én arra gondoltam,hogy szarul áll a rövid haj,mert teljesen más az arcom karaktere,kicsit szokatlan is volt,de az utcán,vagy BKV-vel járva ismeretlen nők nem néztek meg soha ennyire
azért is vágattam le: egyrészt a fodrásznő azt mondta ez nekem sokkal jobb szerinte,másrészt az igazán jó nőket rövid hajú,vagy kopasz palikkal látni
valamelyik okostojás azt írta korábban hasonló kérdésre,hogy pár centi hja miatt nem néznek meg
pedig rohadtul más az arc karaktere,5-6 centivel,mint 1-2 centisen
nem lehet hogy a rövidebb haj férfiasabb?
5-ös válaszolónak: kis borostára gondolsz?
lényeg,hogy minél több nőnek tetszek,mert eddig nem volt valami sok
Nem a borostára, a magamutogatásra, a mások véleménye alapján magam átformálására (akiknél még az sem számít, hogy kicsodák) és erre a kis szexis képre atlétában finom beállitással.
Tegyél fel egy alsónacisat is, érted. "Tetszik az alakom?"
Menj már, mit tökölsz, tele a város nővel, vesd közéjük magad és hajrá, ne törpölj ilyen zagyvaságokon, mert már ez igy alapból nem férfias.
Nem tudom,hogy a fiatal lányoknak mi jön be.Én magamról tudom,hogy 28 éves frissen elvált nőként,teljesen odavoltam egy majdnem kopasz 21 éves férfiért.Nem dicsekvésből,de mindig ó nőnek tartottak,és a vonzalom közös volt.Igencsak élveztem a 21 éves férfi társaságát minden téren.Azóta eltelt pár év.Ma is kopasz.Én ma is odavagyok érte..
Szerintem a legtöbb nő odavan a kopasz vagy pár centis hajú férfiakért..Az olyan férfias..(minden téren)
Köszi,végre egy értelmes,használható válasz.
Amúgy mondhatnák azt is,hogy kisfiús nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!