Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rövidebb hajjal miért néz meg...

Rövidebb hajjal miért néz meg jóval több lány? 21/F

Figyelt kérdés

Előtte ilyen nagy volt a hajam:

[link]

Most ilyen a hajam:

[link]

2012. ápr. 5. 15:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
ezek szerint jobban áll
2012. ápr. 5. 15:17
 2/15 anonim ***** válasza:
93%

talán mert jobban áll a rövidebb haj??

Vagy mert a lányok többségét egyszerűen irritálja ha egy fiú festi/melírozza a haját??

2012. ápr. 5. 15:20
 3/15 A kérdező kommentje:

nem volt melírozva,csak a haj hosszúsága miatt tettem fel,ilyen torzonborz sörény volt,utáltam már állandóan belőni

egyébként én arra gondoltam,hogy szarul áll a rövid haj,mert teljesen más az arcom karaktere,kicsit szokatlan is volt,de az utcán,vagy BKV-vel járva ismeretlen nők nem néztek meg soha ennyire

azért is vágattam le: egyrészt a fodrásznő azt mondta ez nekem sokkal jobb szerinte,másrészt az igazán jó nőket rövid hajú,vagy kopasz palikkal látni

2012. ápr. 5. 15:28
 4/15 A kérdező kommentje:

valamelyik okostojás azt írta korábban hasonló kérdésre,hogy pár centi hja miatt nem néznek meg

pedig rohadtul más az arc karaktere,5-6 centivel,mint 1-2 centisen

nem lehet hogy a rövidebb haj férfiasabb?

2012. ápr. 5. 15:30
 5/15 anonim ***** válasza:
87%
Mert egy feminin tulajdonsággal kevesebb a jellemzőid között. Még pár ilyet levetközöl és még népszerübb leszel.
2012. ápr. 5. 15:31
 6/15 anonim ***** válasza:
93%
karakter kérdése is, hogy kinek mi áll jól. nekem speciel tetszik a kócos, 5-6 centis haj (de semmiképp sem melírozva), mert az lazább megjelenést ad.
2012. ápr. 5. 15:34
 7/15 A kérdező kommentje:

5-ös válaszolónak: kis borostára gondolsz?

lényeg,hogy minél több nőnek tetszek,mert eddig nem volt valami sok

2012. ápr. 5. 15:36
 8/15 anonim ***** válasza:
28%

Nem a borostára, a magamutogatásra, a mások véleménye alapján magam átformálására (akiknél még az sem számít, hogy kicsodák) és erre a kis szexis képre atlétában finom beállitással.

Tegyél fel egy alsónacisat is, érted. "Tetszik az alakom?"

Menj már, mit tökölsz, tele a város nővel, vesd közéjük magad és hajrá, ne törpölj ilyen zagyvaságokon, mert már ez igy alapból nem férfias.

2012. ápr. 5. 15:46
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom,hogy a fiatal lányoknak mi jön be.Én magamról tudom,hogy 28 éves frissen elvált nőként,teljesen odavoltam egy majdnem kopasz 21 éves férfiért.Nem dicsekvésből,de mindig ó nőnek tartottak,és a vonzalom közös volt.Igencsak élveztem a 21 éves férfi társaságát minden téren.Azóta eltelt pár év.Ma is kopasz.Én ma is odavagyok érte..

Szerintem a legtöbb nő odavan a kopasz vagy pár centis hajú férfiakért..Az olyan férfias..(minden téren)

2012. ápr. 5. 16:56
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszi,végre egy értelmes,használható válasz.

Amúgy mondhatnák azt is,hogy kisfiús nem?

2012. ápr. 5. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!