Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rövidebb hajjal miért néz meg...

Rövidebb hajjal miért néz meg jóval több lány? 21/F

Figyelt kérdés

Előtte ilyen nagy volt a hajam:

[link]

Most ilyen a hajam:

[link]

2012. ápr. 5. 15:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Valsz jobban áll,ahogy az előző válaszadók is írták.

Én spec a hosszabb és a hosszú haj párti vagyok,tehát kinek hogy..

2012. ápr. 5. 19:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is jobban tetszik a rövidebb haj, de ne legyél bunkó az már nem tetszik.
2012. ápr. 7. 20:14
 13/15 anonim ***** válasza:

nekem jobban tetszik a régi hajad, unokabátyámnak is hasonló, elég jó pasi, de nekem pl. sosem jönne be, mert mindig más típusú fiúkra buktam

ő ilyen kreol bőrű(nem indomagyar!), olyasmi a haja, mint neked a mostani, jól öltözött, követi a divatot, gyúr, és elég jó női voltak eddig szerintem, egy igazán jóról tudok is, plusz azt vettem észre, hogy sok lány bukik erre Magyarországon, ezek a tipikus szőkék főleg, sok igazán jó nő is

én szerintem ezért van így

viszont nekem például a minimum vállig érő hajú rocker pasik jönnek be, szóval nekem semmiképpen nem tetszenél ezzel a hajjal, bár egy-egy kivetél mindig akad, véletlenszerűen

2012. ápr. 7. 20:25
 14/15 anonim ***** válasza:

'nem lehet hogy a rövidebb haj férfiasabb?'

de igen :)

utálom, ha egy pasinak kicsit hosszabb a haja...

a pici hajúakat/kopaszokat jobban komálom.

2012. ápr. 17. 23:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Talán elegánsabb a rövid haj, lehet, az arcodhoz is jobban megy. A jó fodrász csodát tesz. Fiatal vagy, jól nézel ki, mi kell még? A második képen lévő pasi egy az egyben mint az edzőtársam, őt pedig mindig bírták a nők. (Viszont neki csak ez a haj áll jól).
2012. szept. 23. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!