Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan lehetek magasabb lány...

Hogyan lehetek magasabb lány létemre?

Figyelt kérdés
168cm magas vagyok ,49kg. Nem szeretem ,hogy ekkora vagyok ,minimum 175szeretnék lenni... Anyukámat túl nottem mar. Mit tegyek hogy magasabb legyek? :/ 15 eves vagyok.

2017. jan. 30. 15:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez genetika, nőni akaratból vagy praktikával nem tudsz. De úgy tudom, 18-20 éves koráig nőhet az ember, szóval összejöhet. Öltözékkel, magasabb sarkú cipőkkel próbálhatsz kompenzálni ha ennyire zavar.
2017. jan. 30. 16:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom ! :)
2017. jan. 30. 19:03
 3/3 anonim válasza:
Szia, én is pont ekkora vagyok, és ennyi kiló, 20 évesen. Én kisebb akartam lenni mindig, de nekem anyum 177 cm, apum 185, szóval fordított helyzet. Lényeg, hogy mostanra pont megszerettem a magasságom, szerintem teljesen ideális. Reméljük, veled is így lesz. :)
2017. jan. 31. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!