Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől van az, hogy lány...

Mitől van az, hogy lány létemre ha kaja van előttem? .

Figyelt kérdés

Nem bírok magammal. Megfogadtam, hogy szépen, nőiesen fogok enni. De sosem bírom megállni.:( Csúnyán, mohón eszek. Párom is megszólt már érte. Én is szeretnék erről leszokni. Így vagyok a rágcsálnivalókkal is. Egyszerűen falok mindent,ami az utamba kerül. Ezt visszalehet vezetni valami pszichés dologra?

19N

2011. jún. 22. 11:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
:) Ez aranyos! Egyébként én is ilyen voltam, de le fogsz róla szokni, ha van elég akaraterőd! Nekem már csak arról kell, hogy ne egyem le mindig magam, meg a szalvétát a kaja végén ne gyűrjem úgy szét, hogy hullanak a papír darabkák az ölembe, a tányérba, meg szanaszét. :P
2011. jún. 22. 11:05
 2/20 anonim ***** válasza:

Szerintem az élet más területein is ilyen szenvedélyes lehetsz.

Az étkezési stílusból sok mindenre lehet következtetni.

Van olyan férfi, aki szereti a szenvedéllyel evő nőket, mert azt látják ebben, hogy a szexben is ilyen szenvedélyes lehet.

Jobban, mint, aki piszmog, finnyáskodik, turkálja a kaját.

Úgyhogy ez, amit leírsz, lehet jó dolog is egy férfi szemében.

3/20 anonim ***** válasza:
szerintem csak egyszerűen nem tudsz társaságban viselkedni, itt értek én az étkezésre. Én nagyon nem szeretem, ha mellettem valaki mondjuk ki zabál, és rá is szoktam szólni.
 4/20 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy rendszertelenül étkezel, értékes tápanyagok nélkül, ezért, ha bármi kaját látsz, nem bírsz magaddal, elkezdesz habzsolni. Lehet az is, hogy unod magad, ezért csinálod.
2011. jún. 22. 11:09
 5/20 anonim ***** válasza:

Igaza van a második hozzászolónak!

Én is igy eszek nem mindig de általában.

És érdekes hogy én sem kifejezetten szeretem ha valaki SZAGOLGATJA TURKÁLJA A KAJÁT !!

Ez a verzió még mindig jobb sztem:) Mi a párommal szeretünk jókat enni:)

20/L

2011. jún. 22. 11:10
 6/20 anonim ***** válasza:

Én meg pofán szoktam verni azt aki beleszól, hogy hogyan étkezem.

Szerintem sem hátrány, úgy egyél ahogy szeretsz.

2011. jún. 22. 11:12
 7/20 anonim ***** válasza:

Általában arra vezethető vissza, hogy kiskorodban faltál,mert pl tesóid voltak akiknél gyorsabban kész akartál lenni (szülők hülyesége: ki lesz az angyalka?)

egyél úgy, hogy minden falat után leteszed az evőeszközt, elengeded rágsz, nyelsz, iszol egy kortyot. És csak utána jön a következő falat. Igy lassíthatsz.

2011. jún. 22. 11:13
 8/20 anonim ***** válasza:
szerintem nagy különbség van a között, hogy valaki turkálja az ételt vagy pedig szépen megeszi, ahogy kell és nem tömi magába.
2011. jún. 22. 11:13
 9/20 anonim ***** válasza:

Nincs önuralmad és nem tudsz viselkedni. Ennyi, nem kell túlmisztifikálni.

Az sem jó, ha falsz, mint egy malac, és természetesen az sem, ha csak turkálod az ételt. Az arany középút a nyerő, normálisan, tisztességesen enni.

Ez alól kivétel természetesen, ha egyedül vagy, akkor úgy eszel, ahogy csak akarsz :)

2011. jún. 22. 11:17
 10/20 anonim ***** válasza:
Szerintem azért azért a finnyás csipetegés meg a mohó disznó módjára zabálás közt vannak árnyalatok. Igenis lehet kulturáltan jóízűen enni, anélkül, hogy habzsolnánk. Próbál erről leszokni, mert társaságban nagyon kínos. Mindig egyél késsel-villával és lassan, egyszerre kisebb falatokat, jól megrágva. Csak akkor szedj újra, ha még éhes vagy. Másfelől egészségügyi szempontból sem egészséges a mohó, gyors zabálás!!
2011. jún. 22. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!