Le fogok valaha is fogyni?
Figyelt kérdés
77kg vagyok 13/f, hogyan fogyózzak?2010. máj. 11. 21:03
11/13 anonim válasza:
az,hogy elsétálsz a suliba,semmi.ússzál,fuss,focizz,teniszezz,kosarazz,biciklizz,mindegy,csak mozogj minimum napi egy órát.de az a mozgás ne séta legyen...
12/13 anonim válasza:
sztem meg semmi gyógyszert meg hasonlót ne próbálj ki én ugyanezzel az adatokkal voltam csak egy volt más a 77kg az nálam 93 volt :/ mostmár tök jol nézek ki és el is kezstem gyúrni a lényeg az volt h nem edtem olyan zsíros kajákat etse 7 után nem edtem mozogtam bicó futás kis torna otthon ami kaját eszel annak az adagnak csak a felét és legyen rend h pl reggeli ebéd uzsonna vacsora csak ne ess túlzásba mert akkor le is eshet a vércukrod és el is ájulhatsz meg ilyenek szval csak óvatosan, ha úgy érzed nagyon szarul vagy éhes vagy akkor megengedhető egy kis nasi én így adtam le 30 kilót 1 év alatt és rendes testalkatom lett. sok sikert és még1szer mondom csak óvatosan..
16/f
13/13 anonim válasza:
konditerem:"D vagy kérd meg pár haverodat h menjetek el futni biciklizni. az a lényeg h SPORTOLJ. és ne annyit, h elmész a suliba az 5-10percesséta.. ha annyira sétálni akarsz 1,5-2orát sétálj és meglesz a hatása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!