Miert vagyok allandoan ehes?
Sziasztok, nagyon elvagyok keseredve es nem tudom mittevo legyek, az a helyzet, hogy nagyon nagyon ehes vagyok mindig, es sokat is eszek,de nem szeretnem, hogy tulsulyom legyen, viszont egyszeruen nem megy :( pl ebedelek es ugy erzem jol laktam,de utana megint ennek, es folyton falatoznek, es vacsorazok es utana is meg ennek es ennek es folyton kivanok mindent, barmikor tudnek enni, es ha elkezdek enni valamit nem birom abbahagyni, es ha nem eszek akkor erzem, hogy valami nincs rendben, erzek valamit a gyomronal, ilyen emelygeshez hasonlot, egyszeruen nem ertem :( korulbelul 3 honapja kezdodott es azota nagyon sokat eszek, feljott par kilo de nem olyan veszes (meg) , viszont szeretnek tenni ellene valahogy, kerlek adjatok tanacsokat mi lehet ez :( mi segithetne?
21/L
mintha a saját történetemet olvastam volna.
hány kiló vagy?
Jelenleg nem tudom mennyi vagyok, de atlagos sulyom van, vagyis amikor ilyen volt akkor volt kb 58-62 de sajnos nem tudom.
Magassagom 170
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!