Milyen olcsó, gyorsan elkészíthető, diétás reggelit ajánlanátok?
A kedvencem a rántotta. Ebédre, mert nem reggelizek, de amúgy reggelire szokták inkább enni.
Persze nem tudom, milyen diétád van, mit szeretsz, mi laktat... Úgy tűnik, a kenyér nem, ha túl sokat ettél belőle. A tojásnak jobb esélyei vannak, persze sokan azt is kenyérrel eszik, ami nem feltétlenül gond, mennyiség kérdése. Bár ajánlom a zabpelyhes rántottát, szerintem roppant finom, pedig nem szeretem a zab ízét. De tojással érdekes dolgok történnek vele.
Rántotta mint diétás lol. Nagyon rossz a koleszterinnek, mivel iszonyat zsíros, szóval felejtsd el kérdező. Kalóriában is sok.
Jó ötlet pl. gyümölcssaláta, normál saláta, zöldséges tortilla wrap, hummusz+knäckebröd+olajos magvak túrós/juhtúrós/körözöttes/sajtkrémes cukkinitekercsek, sajtos mártogatós +zeller/répa/ubi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!