Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízni szeretnék. Mit ajánlotok?

Hízni szeretnék. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Fontos, hogy vegetáriánus vagyok, pontosabban csak húst nem eszem, tehát tejtermék, tojás jöhet! Milyen ételeket ajánlotok hogy egy kicsit hízzak? Szerintem a mennyiséggel amit eszek nincs gond, bár lehet hogy nem túl szerencsés, hogy délelőtt nagyon kevesek, délután, este nagyon sokat eszek. F/16
2010. máj. 8. 16:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tojásos babfőzeléket meg rengeteg édességet, főleg vajkrémes sütiket, krémes csokikat, pufis cukrokat meg rengeteg kólát..
2010. máj. 11. 19:10
 12/13 anonim ***** válasza:

És nassold az édességet még este 10 kor is egy nagy szelet pizzával+liter kóla mellé!!

Garantáltan hízol 10 kilót egy hónap alatt! Persze ez nem kevés lóvé főleg ha naponta megeszel 1 tábla csokit meg üveg kólát..

2010. máj. 11. 19:12
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem meg fogadd el magad elsőkörben, és ne hízni akarj, hanem izmosodni, épülni. És minimálisan térj vissza a húsra, az egészségtelen csokikat meg vedd vissza. Reggeli legyen bőségesebb inkább, meg az ebéd, napi többször is egyél, este későn viszont már ne. És mozogj, nem igaz, hogy attól fogysz, a mozgás közvetetten hízlal, mert megnő az éhség, így több tápanyagot is vesz fel és épít be a szervezet. Aktív izomépítő edzéssel + napi egyszeri húsos étkezéssel (=2-3 szelet rántott csirkemell) 3 hónap alatt 12 kilót felszedtem, úgyhogy tapasztalatból beszélek.

üdv.

egy 4 évig vega, most testépítő srác

2010. máj. 11. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!