Hízni szeretnék mit ajánlotok?
16 éves lány vagyok szeretnék felszedni pár kilót.
mit egyek és mennyit hogy kicsit hízzak?
nem tudom, hogy nézel ki :/, de sztem inkább örülj h sovi vagy mert hízni könnyebb mint fogyni:P am meg ha hízni akarsz akkor egyél többet és olyan ételeket chips járj burger kingbe oda még barátaidat is elviheted :P és ha azt akarod h olyan helyre ahol nem kell híznod ott mozogj egy kicsit pl has akkor felülés :P sok sikert :)
16/f
Hízni könnyebb??!!
Kb 999999999999999x nehezebb mint a fogyás. Ezt egy kicsit is nehezen hízó is tanúsíthatja. Sőt! Aki genetikailag ilyen, az hízni nem tud semennyit, csak izmosodni.
Én Karácsonykor fél óránként ettem csokit és mindenféle zsíros ételt nagy mennyiségben, egy dekát (!) nem szedtem fel. Ez se valami jó.
Mondjuk gyúrok, és eléggé szálkás vagyok, mivel gyakorlatilag semmi zsírréteg nincs rajtam, minden kis izomréteg meglátszik és "kivehető" (látszik teljesen).
Nyugodtan bevállalnák és fogadnák nem kis pénzben pl. egy tesztbe, hogy ha 1 hétig ennék meki kaját meg mindenféle zsíros, édes ételt akkor se szednék fel 1 kilót sem! Ha igen, másnapra leadnám, ilyen a genetikám...
Üdv!
17/F 183 cm/60 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!