Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízni szeretnék. Mit ajánlotok?

Hízni szeretnék. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Fontos, hogy vegetáriánus vagyok, pontosabban csak húst nem eszem, tehát tejtermék, tojás jöhet! Milyen ételeket ajánlotok hogy egy kicsit hízzak? Szerintem a mennyiséggel amit eszek nincs gond, bár lehet hogy nem túl szerencsés, hogy délelőtt nagyon kevesek, délután, este nagyon sokat eszek. F/16
2010. máj. 8. 16:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Egyél!
2010. máj. 8. 17:13
 2/13 anonim ***** válasza:
Zsírszalonnát!
2010. máj. 8. 20:58
 3/13 anonim válasza:
Minden ami jó az hizlal a szexen kívül xD Na most komolyan. Zsíros magvak (mogyoró, mandula, dió, szotyola stb.); tejtermékek közül sajtok, magas zsírtartalmú tej (házi tej aztán főleg); csoki *.* mondtam, hogy ami finom az hizlal (: kakaó, cukorkák; chips; aszalt gyümölcsök; banán; tészták nagy mennyiségben, mert ezek aztán tényleg hizlalnak, főleg ha lekvárral/kakaóval vagy valami ilyesmivel eszed; krumpli. Meg szerintem ha este eszel többet az még segíthet. Akkor tuti nem mozgod le. Nassolás, tészták, sajtok, tojás, krumpli és este nagyobb adag kaja. Mondjuk, nem értem miért akarsz hízni. Ha izmot akarsz akkor ahhoz fehérje kellene én legalábbis úgy tudom, ami kb. azt jelenti hogy hús. Ha pedig tényleg sovány vagy, akkor pedig valóban nem kellene egyszerre megterhelned a pocid. Ha nem mozogsz úgyis elkezdesz hízni. De mellette ehetsz többet csak mondjuk inkább gyakrabban. Tehát egyél mondjuk három helyet négyszer és csak kicsit többet, de lehet hogy az is elég ha normális mennyiséget eszel, de a már említett kajákból és közben jól nevelt amcsi tini módjára leülsz a tévé elé, öntöd magadba a cukros lötyiket (kóla, sprite, fanta stb, de vigyázz ne édesítős legyen mert akkor semmi értelme) és majszolgatod amit felleltél otthon. Tuti meg fogsz hízni.
2010. máj. 8. 22:08
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az egyetlen értelmes választ!

Gondolom zsíros magvak helyett olajos magvakra gondoltál :D

Nos azokat szoktam ám enni. Vacsorához rengeteg sajt, tojás,stb. Csokit elképesztő mennyiségben (akár több tábla/nap) szoktam enni, tészták minden mennyiségben, bár soha nem lakvárral... Krumpli szintén. Az evés gyakoriságáról annyit hogy ebéd után szinte folyamatosan eszek valamit, viszont délelőtt reggelire csak vmi gyors meg suliban gyümölcs. Amit mindenképp mellőznék az a cukros üdítő és a chips. Nem csak azért mert egészségtelenek hanem mert igazából annyira nem is vagyok oda értük. (Tudod fura hogy pont azokat a dolgokat nem szeretem nagyon amit a legtöbb ember imád, deén ilyen vagyok valahogy. a csoki persze kivétel, arra annyira rászoktam hogy megis őrülnék nélküle....). Szal ezek mellett keveset mozgok, de mégsem hízok sehogy. Ja és azt hozzátenném hogy apum is ilyen volt gyerekkorában pedig ő nem volt vega...

2010. máj. 8. 22:36
 5/13 anonim válasza:
Oh, igen. Olajos magvakra gondoltam xD Hát, én szerintem attól híztam, hogy ezt leírtam és elolvastam :'D Ha nem olyan a testalkatod akkor nem tudom, hogy mit tehetnél, sajnos most nekem így hirtelen csak ennyi jutott eszembe, de ha genetika akkor nem valószínű, hogy ez ellen sok mindent tudsz tenni, de próbálkozz csak. Csokin élni nem lehet olyan rossz... xDD
2010. máj. 8. 22:45
 6/13 anonim ***** válasza:

Mindennap egyél meg fél kiló kenyeret :D

És egyél vajas mézes kenyeret:)!

2010. máj. 9. 07:14
 7/13 A kérdező kommentje:
Ezt a kenyeres tanácsot megfogadom! Köszönöm.
2010. máj. 9. 09:44
 8/13 anonim ***** válasza:

Gratulálok, egyed a kenyeret.:D

Ja, meg nyomjad a tésztát, az is fasza.:D

2010. máj. 10. 15:03
 9/13 anonim ***** válasza:
Egyél rengeteg rántott dolgot, rántottsajt,- cukkini,- karfiol, én ezektől hízam 10 kg-t egy nyár alatt és ahogy lemondtam róluk le is fogytam. Állítólag hízlalnak a magasabb hormontartalmú fogamzásgátlók, de azt nem ajánlom, mert veszélyes, hallottam, h Béres csepptől is hízott valaki, hát nem tudom...szerintem neked olyan az anyagcseréd, h nem tudsz hízni. gyúrjál:D
2010. máj. 11. 17:48
 10/13 anonim ***** válasza:
Ja most nézem, h fiú vagyXDXDXD akkor ki ne próbáld a fog.gátlót:D
2010. máj. 11. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!