Hízni szeretnék, mit ajánlotok?
A fehérjeporra gondolok, több helyen néztem csak néhol azt olvastam hogy fogyókúrás célokra használják.
Másféle módszereket is ajánlhattok.
A fehérjeport azért használják fogyókúrára, mert helyettesíteni tudja az étkezéseket.
A fehérjeporban fehérje van, azaz nem hízlal.
Hízáshoz szerintem ezekben gondolkozz: több evés (vagy legalábbis minimum tízórai/uzsonna beiktatása a normál étkezések mellé), gyorskajáldák, csoki-chips-egyéb egészségtelen cucc, szal igazából bármi amiben van cukor.
hüm... fehérje porra voltam inkább kíváncsi.. nem arra hogy:
hogyan lehet seggre hízni?
meg hogyan hízzak sims2be?
ha nem wczek minden nap akkor hízni fogok?
fogamzás gátlótol lehet hízni?
csak pár a sok kérdésből...
Nos, ha genetikailag ilyen vagy, AKKOR NEM TUDSZ HÍZNI, úgy, mint ahogy én sem. Ha télleg normális éktezéssel nem tudsz felszedni 1 kilót sem, és sovány vagy, akkor a hízást elfelejtheted, ugyanis annyit nem tudnál enni, hogy sima kajálással meghízz. Nagyon bírom az ilyen válaszadókat, akik azt mondják, hogy egyél több kaját, meg hogy iktass be étrendedbe zsírosabb kaját, egyél eggyel többet meg szegyjél étvágycsinálót (minek amikor annyit eszek mint egy ló és nem hízok meg?)... Nem használnak ezek semmit, hidd el, tapasztalatból mondom!
Van egy megoldást, mivel a hízás több okból is felesleges, minek szeretnél magadra zsírt??? Az egy értéktelen, csúnya dolog. Ki akar lenni kicsit is hájas? Az tegyük fel mivel lenne jobb, pl. most azt gondolod a karod vékony, és rámenne egy zsírréteg és a kerülete 2 centivel nőne? mivel lenne jobb? Hogy nézne ki? Hát elég szarul...
Nos, a megoldást: Edzeni kell nagyon keményen ( de ne vidd tulzásba). heti 4x 1/másfél óra intenzív edzés a kondiba, ezután ha hazamész azonnal nyomj le egy adag tömegnövelőt (Én a Jumbo!-t ajánlom, keress rá a googléba, egy adagba (220g) van 50g fehérje, 150 g ch de folyamatosan is adagolhatod a nap folyamán magadnak, de edzés után azért kell az anyag). Ez a tömegnövelő teljesen legálisan kapható koncentrált "kaja" olyan mintha meginnál egy csirkemellet por formájában csak ugye ez gyorsabban megvan. NAgyon rendbe kell lenni az étrendednek is, kizárólag olyan kaját egyél ami az izmaidnak kedvez... Ilyen mekdonálcos kaják nem kellenek, azok az izmaidnak nem hazsnálnak, ráadásul nem is hízol tőle, ugyhogy ezeket lehet mellőzni, de mivel nem zsírodsz tőle, nyugodtan ehetsz ha megkívánod, de NE a fehérjedús étkezés kárára!
Amilyen kajákat ajánlok:
Nagy adag csirke + rizs
Zabpehely reggel
mehet a tejtermékek is ha szereted
banánban is van rengeteg szénhidrát de bele is turmixolhatod a tömegnövelődbe
hal
húsok
krumpli
Nem muszáj megvonnod magadtól mindent, pl. sok agyatlan testépítő mondja, hogy a tej kismacskáknak való nem embernek, hát jó nagy f@szok... igenis hasznos tápanyag !
Híznod nem kell, viszont az izomért meg kell dolgozni, és amikor már kialakultál, nagyon fgosz örülni, hogy nem tudsz hízni egy dekát sem, és akkor már eszedbe se jut ilyen hogy hízz, mivel szép izmos, formás tested lesz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!