Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudnék hízni vagy...

Hogyan tudnék hízni vagy súlyt gyarapítani?

Figyelt kérdés

Szóval az lenne a kérdésem hogy, hogyan tudnék hízni?

Sajnos nem tudom tömegem növelni:(

Igaz van hogy 1-2 kilót hizok de azt sajnos le is fogyom. (ez miatt még striák alakultak ki a combomon és a fenekemen).

Általában 51 és 48 kiló között vagyok.( 163 centi magas vagyok). Volt hogy többet foglalkoztam a mozgással és kicsit izmosabb lettem főként a karom a vádlim és combom.

Szóval hogy kicsit izmosabb lettem az viszonylag egész gyorsan alakult ki. :) ez mellett híztam egy picit de azt le is adom.

Tudnátok nekem olyan tippet/tanácsot adni amivel súlyt tudok növelni.

Melyik a jobb ha izmosdom vagy ha szimplán csak hízom.?

Vagy mit és hogyan csináljam?

Mit egyek? Milyen ételeket ami biztosan jó és mennyit?

Tapasztalatok kinek mi vált be? Milyen módszer? Mitt tett azért hogy súlyt növeljen? Úgy evés és úgy mozgás terén?

18/nő :)

Köszönöm szépen a segítséget!

2017. jan. 29. 22:14
 1/6 anonim válasza:
Én 17 éves vagyok,szintén lány, 180 cm magas. a súlyom 49 és 50 egynéhány kiló között mozog, mindig is jó evő voltam. Sokat sportolok,lehet nálad is rásegít,lehetséges genetika. A szénhidrátot ne vidd túlzásba, szívet károsítja nagyobb mennyiségben, viszont mivel az izom nehezebb mint a zsír, fogyassz sok fehérjedús ételt (tojás,hal,csirkemell), és végezz hozzá lazább edzést, így nem fogyni fogsz hanem erősödni. (nálam kissé bevált) Viszont ha durvul a helyzet, nem ártana orvoshoz fordulnod.
2017. jan. 29. 22:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! ☺ ennél a súlynál kevesebb nem szoktam lenni :) az az 48 kg alá nem megyek. Egyébként sokat segítettél köszönöm! :)
2017. jan. 29. 23:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Tömegnövelő étrend súlyzós edzéssel

Body.builder.hu

2017. jan. 29. 23:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2017. jan. 29. 23:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Érdekes, én pont akkora vagyok, mint te (súlyra és magasságra), és 18 évesen is ekkora voltam. Nekem ideális ez a súly, bár igaz, nem vagyok nagyon izmos, vékony vagyok, de nem mondanám magam soványnak.

Én inkább izmot szednék fel, az mindig jól jön, csinosít. Talán a súlyod is több lesz pár kilóval.

2017. jan. 30. 00:17
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen én is így gondolom hogy izmosodni jobb. Csak abban kételkedtem hogy én ilyen vékonyan tudnék e izmosodni.

Köszönöm a választ

2017. jan. 30. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!