157 cm-hez 45 kg? Hogyan tudnék súlyt (főleg izmot) felszedni? Többi lent.
157 cm vagyok, 44.8 kg körül reggel. Az a problémám, hogy eddig 45 kg alatt kellett maradnom, mert ez volt a versenysúlyom, és tartanom kellett egy verseny miatt. Most viszont szeretnék túllendülni a 45 kg-n, legalább 47-48 kg-ra.. Egy hónapja kb. nem nagyon figyelek rá, hogy mit eszek, arra sem, hogy mikor.. Az edzéseket ugyanúgy folytatom. Mégsem híztam semmit.. Mostanában pedig már úgy érzem, nem is tudok annyit enni, legyengültem, stb.. Heti hármat szoktam edzeni, amiben van erősítés is, futás is, stb. Most nem edzem olyan sokat, heti 1-2x megyek futni vagy erősítek (fekvő, felülés, stb). Eddig teljesen jó volt az erőnlétem, de mostanában hamarabb elfáradok, legyengülök, ahogy már írtam.
Mit csináljak? Híznom kéne egyáltalán? Ha igen, hogy? Kérlek segítsetek, mert teljesen tanácstalan vagyok.
Csak olyanok írjanak, akik tényleg tudnak normális választ adni!!
Előre köszönök szépen minden választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!